Pet jednostavnih saveta za korisnike Burek Foruma: 1. Upoznajte se sapravilnikom i najcesce postavljanim pitanjima 2. Postujte ono sto vam kazu ostali admini, supermoderatori ili moderatori. Oni vas upozoravaju iskljucivo za vase dobro. 3. Naucite da koristite forum. Za svako pitanje postoji prava sekcija i ako potrosite 2 minuta citajuci naslovnu stranu i makar malo ukljucite mozak realne su sanse da cete pitanje postaviti na pravom mestu i uvecati sanse da na njega dobijete odgovor. 4. Mojeprivatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske korisnicima. Za to postoji citav jedan forum, a vi ako ne zelite da utrosite malo vremena da ga pronadjete, ni ja ne zelim da trosim svoje vreme na vasu poruku. 5. Da jos jednom ponovim u slucaju da neko nije shvatio - Clanovi Tima Burek Foruma su tu da vas upozore pre nego sto incident ili izgred dodje do mene. Naucite da ih postujete i slusate bez obzira na to da li ih volite ili ne!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!