Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 21:35:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: banneri...  (Pročitano 4968 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Drugovi, drugovi, ... pa u drugom stanju...

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2954
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Chrome 7.0.517.44
mob
HTC Sensation XL
Ja se licno bavim BiH trzistem, i u startu ti kazem da imas jaku konkurenciju (pricam po ovome sto sam vidio na postojecm sajtu), osim u slucaju da nastup za razliku od trenutne price bude mnogo bolji...
Takva vrsta sajta se radi sa timom od nekoliko ljudi, a treba te ljude isplacati...
U svakom slucaju vrlo ambiciozan projekat ali ali i vrlo zahtevan...
IP sačuvana
social share
To je kao da kazes da nisi primetio ljubicastog slona sa neonskim osvetljenjem u guzici kako stoji pored tebe u mracnoj sobi Smiley
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.63
Ja se licno bavim BiH trzistem, i u startu ti kazem da imas jaku konkurenciju (pricam po ovome sto sam vidio na postojecm sajtu), osim u slucaju da nastup za razliku od trenutne price bude mnogo bolji...
Takva vrsta sajta se radi sa timom od nekoliko ljudi, a treba te ljude isplacati...
U svakom slucaju vrlo ambiciozan projekat ali ali i vrlo zahtevan...

svaka konkurencija dobro dođe i po meni je to dobra stvar...tjera te radis i vise, da budes bolji i da stalno napredujes...
ima nas vec nekoliko, a bit ce ih jos to vec znam u sartu...ako bude stranica kako sam je zamislio bit ce super---
ako imas dobar materijal i ako ga dobro prezentiras mislim da se moze nesto napravit...

mislim da u BIH ima trenutno previse prostora sto se interneta tice...daleko nazadujemo iza srbije i hrvatske na primjer... zato treba sto prije pocet sa nekim projektima..
a sta te kosta pokusat...tako cu i ja...ako ne uspje boze moj al cu se barem potrudit...
mislim da imam u glavi dobar projekt, samo kako ce ljudi to prihvatit to je vec sad pitanje...
nisam izmislio toplu vodu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
pogledaj moju stranicu...imas li kakvih zamjerkki?
ako imas samo pucaj...tek sam poceo...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 183
Zastava Na pola puta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung S8000
Ne poznajem BH internet scenu ... ni koliko ste otisli napred ili nazad, ali ovakvi sajtovi tesko mogu da propadnu. Mislim da je jos uvek rano pricati o banerima i zaradi, ali uz veliki trud i zalaganje sve ce to doci na svoje mesto. Za pocetak ti gledaj da sto vise promovises svoj sajt i ideju. Potrudi se da se ubacis na sto vise desavanja koja reklamiras na sajtu i da postavis sto vise slika na sajt sa tih dogadjanja. U pocetku ti ces da juris vlasnike da bi se ubacio negde i promovisao se, a posle ce vlasnici kafica/barova/pub-ova da jure tebe da bi se promovisali. E kad se to desi ... onda znas da je vreme za banere i za zaradu Wink

P.S. Sa ovakvom formom sajta baneri nisu jedini izvor zarade ... ali i to ce ti se samo kazati Smiley
IP sačuvana
social share
Hoće li sunce u ovom gradu ikada zasjati kako treba
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
ok...znam da treba samo rasdit i bit strpljiv Smile
treba samo kvalitetno radit...

a nadam se da ce se ljudima svidit stranica..to je ono najbitnije...da se naviknu na nju...

a bit ce raznih izvora zarade akobogda u to sam se uvjerio...

samo polako...

kako ti se sviđa općenito stranica?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 183
Zastava Na pola puta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung S8000
Za pocetak stranica izgleda dobro. Pregledna je i ima sve sto treba da ima jedna stranica. E sad .. iako nisam nikakav strucnjak ni ekspert po pitanju web-a, dozvolicu sebi da ipak napisem par zamerki (tj kako bi ja uradio da imam takav sajt)

Prvo sto sam primetio je da nigde nemas objavljeno uslove koriscenja i politiku privatnosti a trebao bi da imas (da ne kazem morao)

Drugo ja bih napravio community verziju sajta. Registraciju clanova itd ... jer se time pravi nova perspektiva sajta (vremenom se moze dodati blog, forum etc)

Trece je usko vezano sa drugim, a isto mislim da je neophodno za jedan ovakav tip sajta. Komentari fotografija.

Eto to bi bilo ovako sto se kaze na keca Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 39
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Prvo sto sam primetio je da nigde nemas objavljeno uslove koriscenja i politiku privatnosti a trebao bi da imas (da ne kazem morao)
Mozda se i ja ne razumjem dovoljno al zasta ce mi to?
sto se tice privatnosti sve dogovaram sa vlasnicima kafica, tako ako oni daju zeleno svjetlo ja stavljam.. javno je moze svak koristit, i posjetioci nemaju mogucnost objavljivanja svojih nekih događanja, jer sve unosim iskljucivo ja...

Drugo ja bih napravio community verziju sajta. Registraciju clanova itd ... jer se time pravi nova perspektiva sajta (vremenom se moze dodati blog, forum etc)
Ovo ce biti s vremenom.. moram ostavit nesto i za kasnije... Smile
Prvo trebam vidit ima li potrebe za tim...

Trece je usko vezano sa drugim, a isto mislim da je neophodno za jedan ovakav tip sajta. Komentari fotografija.
Komentari fotografija znaci jos jedan covjek zaposlen da provjerava te komnetare, ipak uvijek bi se nasli neki komentari neprimjerenog sadrzaja, treba to iskontrolirati..

Eto to bi bilo ovako sto se kaze na keca Smiley

al u svakom slucaju hvala Smile svaga sugestija dobro dođe Smile
Citat
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 183
Zastava Na pola puta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.237
mob
Samsung S8000
Citat
Mozda se i ja ne razumjem dovoljno al zasta ce mi to?
sto se tice privatnosti sve dogovaram sa vlasnicima kafica, tako ako oni daju zeleno svjetlo ja stavljam.. javno je moze svak koristit, i posjetioci nemaju mogucnost objavljivanja svojih nekih događanja, jer sve unosim iskljucivo ja...

Upravo da bi zastitio sebe i svoj rad. Pristanak vlasnika kafica nije dovoljan, moras imati i pristanak osobe koju slikas. Ukoliko neko preuzme tvoj sadrzaj a tebe ne navede kao izvor. I jos milion problema sa kojima mozes da se suocis. Obidji sajtove koji se bave tematikom kao i ti pa ces videti da svi imaju uslove koriscenja i politiku privatnosti.

Citat
Ovo ce biti s vremenom.. moram ostavit nesto i za kasnije...
Prvo trebam vidit ima li potrebe za tim...

Po mom misljenju svakako da treba, sajt je interaktivniji i samim tim zanimljiviji i privlacniji za posetioca

Citat
Komentari fotografija znaci jos jedan covjek zaposlen da provjerava te komnetare, ipak uvijek bi se nasli neki komentari neprimjerenog sadrzaja, treba to iskontrolirati..

Ti mozes podesiti da ni jedan komentar se ne objavi dok ga administrator ne odobri. U pocetku nece biti mnogo komentara pa ces moci i sam da kontrolises. Registrovanjem clanova mozes da izaberes nekoliko osoba od poverenja koje ce ti pomagati kasnije u tom poslu.
« Poslednja izmena: 21. Jan 2011, 19:54:55 od bez_nika »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.98
mob
Nokia 
Jedno pitanje kad je vec tema o banerima, a kod mene se upravo radi o tome.

Imam sajt na kome bi jedna (ozbiljna) firma da postavi baner. Verovatno će hteti da sve bude regularno, tj. da zna skim ima posla. E sad, ja kao fizicko lice cu verovatno imati problem oko naplate, pa mi je nesto palo na pamet.
Imamo ja i drugari nevladinu organizaciju, registrovanu, sa PIB-om, maticnim brojem, ziro racunom, pecatom, znaci sve po propisu...
Pitanje je, da li ja mogu da navedem da je moj sajt, kao u „vlasnistvu“ ili kao deo tog nevladinog udruzenja, i kao takvom da napravim ugovor sa klijentom, tj. da mi on na taj racun uplati novac, kao u fazonu, reklamira se kod nas.?

Naravno, ovlascen sam po racunu, tako da mi nece biti problem da podignem novac kasnije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Potpisujete ugovor o donaciji ...to izgleda na primer ovako...

Citat
UGOVOR
o donaciji

sačinjen između:

1.Primaoca  donacije Udruženja građana _____________ ,sa sedištem u _____________, koju zastupa _____________, predsednik udruženja (u daljem tekstu Primalac donacije), i

2.Donatora______________________ ______ sa sedištem u_____________ ul.______________koju zastupa_________________ _____________.(u daljem tekstu Donator).

Član 1.

Ovim Ugovorom regulišu se odnosi  između donatora i primaoca donacije,a sve u skladu sa postojećim zakonskim propisima i internim aktima Udruženja građana _____________.

Član 2.

Donator se obavezuje da će:

- uplatiti iznos od din:______________ slovima: (______________________________
______________________________ ______________________________ ___ dinara).
na žiro račun broj: _____________
otvoren kod  _____________.

-_____________________________________________________________________

Član 3.

Primalac donacije se obavezuje da će sredstva iz Člana 2,namenski upotrebiti za razvoj internet zajednice _____________ i ostvarivanje ciljeva udruzenja.

Član 4.

Ugovorne strane su saglasne da će sve eventualne nesporazume rešavati sporazumno,a ako to nije moguće,nadležan je IV Opštinski sud u Beogradu.

Član 5.

Ugovor je sačinjen u četiri istovetna primerka,po dva za svaku ugovornu stranu.

Donator                mp                                        mp            Primalac donacije

____________________                                           _________________________       

U Beogradu ______________ god

IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Jul 2025, 21:35:39
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.