Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 01:54:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Банкрот ?!?  (Pročitano 6168 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Sta vam je ljudi pa nije to samo kod nas sve zemlje EU koje nisu osnivaci pozajmljuju novac i sve bi skoro bankrotirali da im ovi ne pozajmljuju novac pogledajte samo VW drzi seat, laborghini, skodu plus nemogu da se setim jos neke 3 marke automobila. Da napomenem seat je spanski, laborghini italijanski, skoda austrijska i zakoljucak je nemogu da se bore protiv konkurencije kakva je nemaca, a mi kao mozemo uz pomoc MMF i EU  Smile
 Znaci za 8 godina smo se zaduzili 30 milijardi dolara ja ljudi neznam matematiku ali znam da sabiram i bolje da neznam sta ce biti za sledeci 8  godina a sto su govorili da ce smanjiti porez sumnjam jer pljackanje ce se nastaviti cak sta vise sa vecim procentom.

i nastavlja da se unistava sve je manji stocni fond
citao sam jedan clank nedavno da ej u zadnje tri godine smanjen za skoro 15 000 grla
ssaborg zao mi je sto nemogu tacno da ti kazem ali od 2001 godine svake godine nestaje po nekolko hiljada grla pricalo se na tv i mogao si da procitas u novinama pre jedno dve, tri nedelje.

Moj zakljucak sankciju nisu bilje dovoljne nego je namerno `99 unistavana svaka cigla ekonomije u nasoj zemlji, a demokrate sto su pricale da su za 8 godina doveli zemlju na noge sumnjam a onog dinkica ima da prebijem ako ga vidim licno zato bolje neka se pojavljuje jer muka mi je kad cujem kako govori da se plata povecala u nasoj zemlji zbog njihove uspesne politike  Smile , pa i ja bi mogao svima da pomognem kad bi mi neko dao 30 milijardi dolara, beda sta da vam kazem.
« Poslednja izmena: 10. Jun 2008, 22:14:51 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
nek se izvlaci odavde ko moze Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Stočni fond u Vojvodini je nebrigom vlasti potpuno uništen...

cije vlasti  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia E
ovo je opravdanje za prodaju nisa
Koji je uzgred receno DSS tj Kostunica dr Vojislav poklonio braci Rusima za 10 puta manju cenu..... Smile
Isto kao i djindjic sartid amerikancima, koja je razlika? Smile
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Ууууу сад је десет пута мања цена, а чак је и пресвети Чедомир помињао 3-4 пута... Јесу све демократе имале везу код учитељице или се математика у њиховим главама сама "размножава"??  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
1. tzv strane investicije prevara - jer ne samo da nije doshlo do porasta radnih mesta ,nego ona i nestaju - a istovremeno se kapital iznosi  iz srbije - strane banke forsiraju uvoz iz njihovih matichnih drzava .

2. finansijska politika G-17 i DS je katastrofalna - ogromna potroshnja u administraciji (razne kancelarije ,agencije  Smiley 1 Smiley 1 ) ,a premalo ulaganja u infrastrukturu , obrazovanje i maximalno unishtavanje domace proizvodnje .

Smile Smile Smile Smile

Tacno 100%.Samo dzabe kad to ne mozes objasniti bandoglavom narodu Srbije.Samo procitaj postove evropejaca ovde i sve ce ti biti jasno kako razmislja prosecan glasac Cede i Tadica.  Smile Sto je najgore oni veruju slepo u tu demagogiju o novim radnim mestima i da ce sedeti na Majorci i laditi jaja......  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
Ne samo to..
Prosecni glasac zutih veruje u 1000 evra akcija i sto je najtuznije,u neiscrpne subvencione fondove evropske unije koji ce nam biti poklonjeni ako samo jos malo kleknemo i liznemo im djonove,one evropske.

Velika sredstva su pokradena,opljackana,proneverena,prokrckana..opet su nas sile mraka,radikali,sps-ovi,patriote doveli u tesku situaciju,sram ih bilo Smile
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14

Velimir Ilić i Predrag Bubalo

MINISTRI Predrag Bubalo i Velimir Ilić pozvali su u utorak, na posebno organizovanoj konferenciji za novinare, Ministarstvo finansija i resornog ministra Mirka Cvetkovića da Vladi Srbije, a i javnosti, dostave podatke o "svakom utrošenom dinaru iz državne kase".

- Iz medija smo saznali da budžet može da ima problema i da će se od septembra stvoriti jedan ozbiljniji minus u državnoj kasi - rekao je u utorak Bubalo. - Zato želimo da znamo kako je do ovog problema došlo i kakve ćemo posledice minusa u državnoj kasi imati.

Ministar Bubalo istakao je, takođe, i da je prethodna vlada, u momentu primopredaje dužnosti ostavili oko tri milijarde evra.
- Imali smo po 1,5 milijardu evra u devizama i isto toliko u dinarima - istakao je Bubalo. - Znamo i da je od prodaje "Mobtela" ostalo oko milijardu evra, a sada nam se saopštava da država na računu kod NBS ima samo 100 miliona evra.

Njegov kolega, aktuelni ministar infrastrukture Velimir Ilić potvrdio je da se u momentu formiranja Vlade Srbije na njenom računu nalazilo tri milijarde evra.

- Kada je prodat "Mobtel" rečeno je da ćemo da završimo Koridor 10, odnosno deonice od Leskovca do makedonske granice i od Niša do granice sa Bugarskom - istakao je Ilić. - Ministarstvo koje vodim je raspisalo međunarodni tender. Grci su odobrili 100 miliona evra, što je bila njihova investicija do makedonske granice, ali kada je ministar finansija rekao da novca nema, pa to potvrdio i ministar za NIP, povukli smo tender. Samo za eksproprijaciju dela prema makedonskoj granici trebalo je 920 miliona evra, a ukupno, za celu 2008. godinu, za sve koridore izdvojeno je 200 miliona dinara. To je dovoljno za 500 metara autoputa.
Ilić je naglasio da je sličnu sudbinu imao i tender za pravac Niš - Dimitrovgrad.

- Da bi putari mogli da prežive, nedavno je na Vladi doneta odluka da se podigne kredit od 200 miliona evra - otkrio je Ilić. - Zatraženo je i odobrenje za kredit i za obilaznicu oko Beograda, a sve kako bi se ispunio planirani obim radova.
Prema tvrdnji Ilića, neobjašnjivo je kako je nestala ta milijarda od prodaje "Mobtela", ali i 360 miliona evra od prodaje RK "Beograd", kao i novac koji se slio od naplaćene treće telekomunikacione licence austrijskom VIP-u.
-
Gde je novac otišao? - upitao se u utorak Velimir Ilić. - Sredstva su data Vojvodini na raspolaganje, preko kapitalnog fonda. To se trošilo, po mom mišljenju, za izbore, nenamenski i neplanski. Želimo da se konačno odgovori na više pitanja - gde je novac NIP-a, gde su budžetska sredstva namenjena za investicije, za projekte koji je trebalo da budu urađeni u ovoj godini?
Ministar za infrastrukturu otkrio je da je ovo Ministarstvo sva veća plaćanja vršilo cesijama.

- Jednostavno nije bilo novca, pa smo bili primorani da sredstva dobijena cesijama uzimamo uz kamatu od 23 odsto. Tako su i gomilani dugovi pojedinih preduzeća koja očekuju novac od NIP.
Ilić je rekao i da je "red da sve odluke vezane za plaćanja iz budžeta idu preko Vlade".

- Uvek smo bili na sednicama Vlade i nikada nismo čuli neke informacije koje bi trebalo da znamo. Tražio sam, recimo, da se prikaže koliko ljudi je zaposleno u javnim preduzećima koja su na trošku NIP-a, preko JP "Skijališta Srbije".

KOSOVO

- POJAVILA se u medijima informacija da je budžet, zapravo, "pukao" zbog Kosova - rekao je Bubalo. - To nije tačno. Sve što je vezano za troškove Kosova, bilo je isplanirano redovnim budžetom, pa čak i preuzimanje određenog broja ljudi koji su ranije radili u kosovskim institucijama.

MINISTAR CVETKOVIĆ ODGOVARA KOLEGAMA
NIJE BILO RASIPANJA

- PRIPREMILI smo za sledeću sednicu Vlade informaciju o izvršenju budžeta u prvih pet meseci ove godine, kao što smo na prethodnoj sednici i najavili. Zato sam iznenađen izjavama pojedinih ministara koji nisu mogli da sačekaju četvrtak - kaže ministar finansija Mirko Cvetković.
Prema njegovim rečima, budžetom se apsolutno racionalno raspolagalo. Za prvih pet meseci deficit je iznosio milijardu dinara, a do kraja godine je budžetom planiran minus od 14,8 milijardi dinara.
- Nije bilo nenamenskog trošenja, a prihodi od poreza i drugih fiskalnih instrumenata su čak veći za dva odsto od planiranih.
Cvetković objašnjava i da su lane prihodi od privatizacije iznosili oko milijardu evra, a da je u ovu godinu preneto oko 500 miliona evra.
- Od tog iznosa potrošeno je oko 200 miliona evra za otplatu dugova i kredita, tako da trenutno na deviznom računu budžeta imamo oko 300 miliona evra. Iz ovih sredstava treba do kraja godine plaćati i druge obaveze, tako da se u septembru pojavljuje deficit o kojem sam govorio. On će se desiti samo ako ne bude značajnijih privatizacija.

DINKIĆ: NISAM ODGOVORAN

- NE osećam odgovornost zbog manjka prihoda u budžetu - rekao je u utorak ministar ekonomije Mlađan Dinkić. - Čak sam i srećan što sam upozoravao da NIS ne treba prodavati ispod cene.
Po njemu, Srbija treba da ima pravu ekonomsku politiku, koja podrazumeva brz ekonomski razvoj, smanjenje nezaposlenosti, ali i makroekonomsku stabilnost.
- Predložio sam partnerima da se u koalicioni sporazum ugrade evropski kriterijumi u održavanju makroekonomske stabilnosti. To znači da minus u kasi mora biti manji od tri odsto godišnje, javni dug ne sme da bude viši od 60 odsto BDP, a inflacija svedena na četiri odsto godišnje.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Проблем је што се народ годинама плаши и затупљује...
Било које инвестиције које долазе ван "запада" се блокирају и омаловажавају...
Народу се представља слика да ми не можемо ништа сами, и да нам треба "бољи живот"...

Нико није рекао овом народу да живи у Србији која је уништена комунизмом и да "бољи живот" не пада са неба... Нико не "учи" народ да треба да живи од свог рада а не од туђе "помоћи"...

Једноставно, Србин се претвара постепено у створење без кичме које не сме да замисли живот без туђе "помоћи"...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
  Проблем је што се народ годинама плаши и затупљује...
Било које инвестиције које долазе ван "запада" се блокирају и омаловажавају...
Народу се представља слика да ми не можемо ништа сами, и да нам треба "бољи живот"...

Нико није рекао овом народу да живи у Србији која је уништена комунизмом и да "бољи живот" не пада са неба... Нико не "учи" народ да треба да живи од свог рада а не од туђе "помоћи"...

Једноставно, Србин се претвара постепено у створење без кичме које не сме да замисли живот без туђе "помоћи"...

Ovo je sve tacno navikli da sede i zive od partizanskih penizija zato oni svi i zele u EU misle tamo je kao u Titinoj Jugi ima svega malo radis a drzava za tebe brine
Malo sutra kako se samo varaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Avg 2025, 01:54:23
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.