2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 21:20:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkansko jedinstvo  (Pročitano 960 puta)
25. Jan 2006, 04:40:18
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Balkansko jedinstvo
Selektor Gane Ratomir Dujković objašnjava britanskim medijima ponovni uspon afričke fudbalske velesile

Jedan od najvećih favorita za osvajanje titule na Afričkom kupu nacija jeste reprezentacija Gane, koju je naš stručnjak i bivši golman Crvene zvezde Ratomir Dujković odveo na završnicu svetskog prvenstva u Nemačkoj, što će biti i prvo učešće ove zapadnoafričke fudbalske velesile na Mundijalu. Gana je u periodu od 1963. do 1982. godine osvojila četiri titule afričkog prvaka, da bi zatim usledio dug period stagnacije. Zamoljen od prestižnog londonskog lista Gardijan da prokomentariše kako je Gani vratio stari sjaj, Dujković je neposredno pred odlazak u Egipat rekao:

Poraz na startu

U prvom susretu grupe D reprezentacija Gane izgubila je od Nigerije rezultatom 0:1. Jedini gol na utakmici postigao je defanzivac Marselja Taje Taivo u 86. minutu. Fudbaler Crvene zvezde Haminu Draman igrao je od početka susreta u dresu reprezentacije "crnih zvezda", ali bez značajnijeg učinka. Igrač Rome Samjuel Kufur napustio je teren u 80. minutu zbog teže povrede.

- Usadio sam im disciplinu i balkanski osećaj za jedinstvo. Razlog što Gana nikada do sada nije učestvovala na Svetskom prvenstvu jeste činjenica da su ekipu stalno sputavale podele i nesloga - rekao je Dujković.
U Dujkovićevim rečima može se prepoznati način na koji je i selektor SCG Ilija Petković uspeo da uzdigne plave iznad opšte situacije u kojoj se nalazi naša zemlja i odvede ih u Nemačku, uprkos krajnje pesimističkim početnim prognozama da će njegov projekat završiti isto kao i prethodna dva, kad su SP u Koreji i Japanu i Evro 2004. u Portugalu ostali pusta želja.

Uz epitet "afrički Brazilci", italijanski dnevnik Stampa prenosi Dujkovićevu izjavu da želi od reprezentacije Gane da stvori ekipu koja će igrati kao generacija Crvene zvezde koja je osvojila Kup evropskih šampiona i da povoljan rezultat protiv Italije na Svetskom prvenstvu može da izvuče jedino potpunom ofanzivom protiv azura.
- Igrači Gane uz sjajne fizičke predispozicije imaju fantastičan prirodni talenat i veoma izražen patriotizam. Svetsko prvenstvo u Nemačkoj je kruna moje trenerske karijere, a cilj nam je da na mundijalu igramo atraktivno i efikasno kao što je činila Zvezdina generacija koju su predvodili Dejan Savićević, Vladimir Jugović, Robert Prosinečki, Siniša Mihajlović i Darko Pančev - rekao je Dujković.
Z. M.

Izvor: Start

(02. May 2007, 21:42:29)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Ja lično volim afrički način shvatanja igre, napadački fudbal, bez mnogo prekida igre uz dosta srčanosti i bez foliranja.
Fali im tehnika i taktika ali im je srce veliko. Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
Mozda im fali taktika,mada i tu sve vise napreduju,ali tehnika nikako.Gledao sam par meceva u kladionici,i ima tu sta da se vidi.Inace,za mene je Okocha pojam za tehnicara,samo je malo neozbiljan,ali to je vec druga prica...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung 
Gledam uopšteno a ne pojedince
pojedinci su izvrsni svuda.
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.51
mob
Samsung i5700 + D880
U pravu si,ali vrhunske africke repke(Senegal,Nigerija,Kamerun...) po tehnici ne zaostaju za ostalima,dok ovi indijanci Zimbabve i drugi igraju ko moje drustvo kad se skupimo na livadi Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 21:20:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.