Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Crvena zvezda: Finale pre finala/Partizan: Želimo i trofej u Kupu!  (Pročitano 1589 puta)
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Trener fudbalera Crvene zvezde Ratko Dostanić izjavio je posle trijumfa nad Partizanom 2:0 u polufinalu Kupa Srbije i Crne Gore da je njegova ekipa odigrala taktički izvanrednu utakmicu.

Zvezda je golovima Nikole Žigića u 10. i Radovana Krivokapića u zaustavnom vremenu obezbedila plasman u finale Kupa SCG u kome će 24. maja na stadionu Partizana igrati protiv Železnika.

Dostanić je ocenio da je utakmica Zvezde i Partizana bila kvalitetna, a da je njegov tim zasluženo došao do trijumfa.

"Čestitam Partizanu koji je prikazao dobru igru, ali mi smo odigrali taktički izvanredno i zasluženo pobedili. Drago mi je i što su akteri sa obe strane prikazali medjusobno poštovanje. Mi jesmo suparnici, ali ne i neprijatelji", rekao je Dostanić.

Šef stručnog štaba "crveno-belih" je zamoljen da prokomentariše
ponašanje navijača Zvezde izrazio uverenje da njihovo nezadovoljstvo nije usmereno ka igračima i upravi kluba.

Navijači Zvezde su na utakmicu sa Partizanom došli u malom broju u znak protesta zbog toga što im je bila zabranjena koreografija.

Najvatrenije pristalice Zvezde su krajem prvog poluvremena napustile severnu tribinu "Marakane", vredjajući predsednika Fudbalskog saveza SCG Dragana Stojkovića.

"Mislim da se ne radi o bojkotu igrača. Naši navijači su na ranijim utakmicama pokazali svoje pravo lice i uvek, pa i danas, bili 12. igrač Zvezde. Derbi treba čuvati, prevencija jeste najbolji način, ali mi je krivo, jer je utisak da je na stadionu bilo i demonstracije sile", rekao je Dostanić.

Trener Partizana Vladimir Vermezović ocenio je da je njegov tim prikazao dobru igru i da rezultat nije realan odraz dešavanja na terenu.

"Kada promašite ovoliki broj prilika ne možete se nadati pobedi i protiv mnogo slabije ekipe od Zvezde. Nemam primedbe na račun mojih igrača, osim na nedostatak koncetracije u odsudnim trenucima", rekao je Vermezović.

Šef stručnog štaba Partizana prokomentarisao je i incident u 11. minutu utakmice posle kojeg je isključen rezervni golman njegovog tima Djordje Pantić.

Fonet

Sukobu igrača prethodio je protest klupe Partizana zbog odluka pomoćnog sudije. Došlo je do koškanja igrača oba tima, a Pantić je sa klupe ustao i udario Boška Jankovića, zbog čega je isključen.

"Tražili smo objašnjenje od pomoćnog sudije, Pantelić je prišao, ali su naši igrači pogrešno procenili situaciju. Nije tu bilo posebnih grubosti, možda malo gurkanja. Drago mi je zbog te tenzije, jer ona pokazuje želju oba tima za pobedom, a toga nije bilo godinama", rekao je Vermezović.
Kapiten Zvezde Marko Pantelić je, govoreći o istoj situaciji rekao da nije bilo potrebe da Pantić reaguje na takav način.

"Korektno sam prišao klupi i direktoru Partizana Nenadu Bjekoviću. Bez ikakvih uvreda, na koje nemam ni pravo. Želeo sam da smirim
strasti, Pantić nije trebao tako da reaguje, ali to se njemu odbilo o glavu", rekao je Pantelić.

Pantelić je čestitao igračima obe ekipe na fer i korektnoj borbi i izrazio zadovoljstvo zbog toga što je "Marakana" ostala "neosvojiva tvrdjava" za Partizan. On je današnji trijumf posvetio beku Zvezde Dušanu Basti, koji je na prethodnom "večitom derbiju" polomio ruku.

Kapiten Partizana Saša Ilić ocenio je da je današnji derbi bio "jedan od boljih" u poslednjih par godina.

"Zvezda je iskoristila svoje šanse. Bili smo dominantni, ali smo ponovo rano primili gol. Nismo uspeli da iskoristimo dve, tri dobre šanse i zato smo izgubili", rekao je Ilić.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.039 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.