IN < - Bagerista Džo traži azil - >LO
(1/1) :: Odgovori!
Autor: SerbianFighter :
Džo traži azil

BEOGRAD - Junak 5. oktobra Ljubisav Đokić, javnosti poznat kao Džo Bagerista, najavio je da će tražiti azil od svih država koje imaju ambasade u Beogradu. Čuveni bager je sada u kvaru, a njegov vlasnik je nezadovoljan i političarima i sistemom za koji je pre pet godina rizikovao život.

Đokić kaže da nema više sredstava za život, a žali se da na njegovu adresu stižu preteća pisma svaki put kada putem medija pokuša da ukaže na svoje probleme. On nije uspeo da povrati šljunkaru koju mu je sredinom devedesetih oduzela država, ali mu, i pored toga, za naplatu redovno stižu poreska rešenja, a sudski proces se odugovlači.

- Sud mi je vezao ruke jer ne donosi rešenje. Zbog toga ne mogu da potražim pravdu pred međunarodnim sudovima. Pokušao sam da se nagodim, da u zamenu za šljunkaru obezbedim sredstva da mogu da započnem novi posao ali, za sada, ništa od toga. Prete mi plenidbom stvari i zato mi ne predstoji ništa drugo nego da već danas krenem od vrata do vrata svih ambasada u Beogradu. Voleo bih kad bi Švedska imala razumevanja za moje probleme. Računam, Švedska je monarhija - ja sam monarhista, pa bismo se lepo složili - kaže Ljubisav Đokić.
D. Đ
> Odgovori
^ Povratak na viši nivo