Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Zauzmi lice svoje istine...Nazi devijanti u kandzama globalizma...  (Pročitano 976 puta)
24. Jul 2016, 14:50:05
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
Browser
Safari 601.7.7
mob
I-mate 30 Pro
ALARMANTNO UPOZORENJE STRUČNJAKA: Minhen može da se desi i u Beogradu

DRUŠTVO 12:31, 24.07.2016. 54
Moramo što pre da preduzmemo mere da sprečimo terorističke napade, poput onih u Evropi, poručuje profesor Fakulteta za bezbednost

NE PROPUSTITE...
SVET OBIŠLA FOTOGRAFIJA NEUTEŠNOG OCA: Nosio sliku sina stradalog u Minhenu
MERKELOVA POSLE NAPADA U MINHENU: Bilo je toliko horora poslednjih dana, to je teško podneti
OTPUTOVALI NA ODMOR: Mališani iz Bora u Minhenu na bezbednom
POZVAO SVE NA BESPLATNU HRANU: Ovo je Fejsbuk status kojim je terorista namamio žrtve u Minhenu?!
Stravičan ubilački pohod u Minhenu podstaknut je terorističkim napadima u svetu koji su uzeli maha u poslednje vreme, što može da se dogodi i u Srbiji, upozorava profesor Fakulteta za bezbednost Darko Trifunović.

Foto: Marina Lopičić Foto: Marina Lopičić

Poput stravičnog događaja u Minhenu, on kaže da i u Srbiji može da se doživi slična sudbina, jer su teroristički napadi u svetu otvorili Pandorinu kutiju.
- Svi oni koji imaju takve sklonosti da naude društvu znaju da su najranjiviji delovi društva potpuno nezaštićeni. Danas svako može da unese oružje u neki tržni centar u Beogradu, a naše obezbeđenje nije naoružano i nije obučeno da tako nešto može da spreči. Takođe, sudovi u Srbiji štite takve, jer se predmeti vuku dugo - objašnjava Trifunović.

On navodi da je nužno da se u Srbiji promene četiri ključne stvari kako bi se podigle bezbednosne mere na zadovoljavajući nivo.
- Prva stavka je širenje bezbednosne kulture. Druga bitna tačka je povratak služenja vojnog roka, treća je liberalizacija Zakona o nošenju i držanju oružja i četvrta leži u promeni krivičnog zakona, koji bi trebalo da bude po ugledu na zakone u SAD - poručuje Trifunović.

On naglašava da ne veruje tvrdnjama nemačke policije da nije reč o terorističkom napadu, jer istraga još nije ni završena.

Konzul Srbije u Minhenu Snežana Miljanić rekla je da među poginulima u oružanom napadu u Minhenu nema građana Srbije, ali da bavarska policija nije mogla da potvrdi da li među povređenima ima naših državljana.

N. M.
Specijalna brigada VS
VOJNICI SPREMNI ZA SVE IZAZOVE

Premijer u tehničkom mandatu Aleksandar Vučić juče je u kasarni „Rastko Nemanjić“ u Pančevu prisustvovao pokaznim antiterorističkim vežbama pripadnika Specijalne brigade Vojske Srbije.

On je rekao da je cilj da u VS ima 1.500 specijalaca dobro obučenih i opremljenih najsavremenijim naoružanjem, koji će biti spremni da odgovore na sve terorističke izazove.
Let za Minhen  Srpski putnici u strahu
NIGDE VIŠE NIJE SIGURNO

Putnici iz Srbije koji su juče po podne otputovali s beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ u Minhen, i pored straha koji osećaju posle napada u kojem je naoružani osamnaestogodišnjak ubio 10 ljudi u tržnom centru „Olimpija“, odlučili su da ipak odu u taj grad.
Marko Rašić

Nismo se mnogo uplašili, ali nam nije bilo baš svejedno kad smo videli šta se juče dogodilo. Međutim, nigde više nije sigurno.

Jelena Obradović

Tamo živim i često sam na relaciji Beograd-Minhen. Čim sam videla šta se tamo događa, zvala sam prijatelje i rodbinu da vidim kako su. Policija je ispraznila ceo centar grada. Bilo je 2.300 policajaca u blizini.

Ivana Lazina

Uplašila sam se, naravno. Malo sam se premišljala da li danas da letim, ali kad sam jutros pročitala da je sve u redu, opredelila sam se da ipak krenem.

Slavica Vasić

Ja živim tamo. Tamo mi je i porodica. Svi živimo blizu mesta događaja. Tamo su se svi uplašili, ostali su u stanu i nisu izlazili iz kuće. Još uvek ima mnogo policije. Verujemo da tragaju još za nekim.

Izvor Kurir...

Probudili se... Smile Smile Smile

Pa kako ide...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.