Prelistah dosta pitanja tj tema i dodjoh do one famozne. . . Personalizovani avatari . . .
Crtanje avatara je definitivno gubljenje vremena za nekoga ko ima 10 puta vaznije stvari da radi oko foruma. . .
Al zasto onda pre svega ne bi poostrili uslove za dobijanje jednog personalizovanog avatara???
I zasto uopste avatare mora da crta SF??? Ima toliko clanova foruma koji znaju da crtaju i da spajaju razne slicice , prave razne banere i ostale gluposti. . . Cini mi se i da oni to ne rade jer ih neko primorava vec im se to svidja ili nemaju sta pametnije da rade. . . Zasto jednostavno crtanje i pravljenje personalizovanih avatara ne ostavite njima??? Uz naravno neku krajnju kontrolu ili sta vec. .
Avatari nisu tolko bitna stvar al stvarno ulepsavaju i forum i siguran sam da dosta ljudi obraca paznju na iste. . . Ipak se burek po tome izdvaja . . . Pa zato otvorih temu u najboljoj nameri . . . Da se spoji lepo i korisno
btw mislim da sam na drugim forumima vidjao upravo burek avatare. . .Mislim da to bejase Mikele ili sl
Poz
« Poslednja izmena: 13. Jan 2008, 05:38:13 od Sle Jr »
Ovo je koji... n-ti put da se postavlja isto pitanje sa istim "argumentima"... E.. sad.. generalno je problem sto ljudi ne citaju sta se sve nalazi u ovom podforumu i misle da su upravo oni dosli do genijalnog resenja problema...
Da ljudi citaj, videli bi da je SF rekao da se ocekuju novosti na sajtu kojima ce biti olaksan i izbor avatara...
Sto se tice upotrebe na drugim sajtovima... uvek postoji mogucnost da se nekom od admina posalje pp.. Ovakvo upiranje prstova u clanove, bez argumenata zaista nije na mestu...
lock
Ako SF ima nesto da kaze... neka dopise... ovim samo sprecavam maratonsi off koji se sve cesce javlja...
o boze. . . Nisam upirao prstom u bilo kog clana vec sam hteo da naglasim kolko se avatari bureka izdvajaju i kolko su ljudima gotivni . . . Dakle ne u negativnom smislu vec u pozitivnom . . .
Takodje bih molio da se ova poruka postavi na temu da ne pomisli neko da sam napao nekog clana. . . Jer to nit je bila namera nit je tako izgledalo . . . Ne znam kako si uspela tako da protumacis
Dakle, kao sto vec jednom rekoh... Postoji trajno resenje za avatare samo nije jednostavno za realizaciju... Mozda bude gotovo za 3-4 mozda za 6 meseci, to i ne zavisi toliko od mene.. Ali se u svakom slucaju nadam da ce biti gotovo da i ovo skinemo sa dnevnog reda...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!