Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preporuka/Pomoc oko izbora dizajnera za izradu web sajta?  (Pročitano 797 puta)
04. Jan 2011, 12:43:52
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N70
Ukoliko je ovakva tema iz bilo kog razloga nedozvoljena, unapred se izvinjavam moderatorima, ali zaista bih voleo da cujem konkretna miseljenja/predloge itd povodom ovog mog "problema".

Naime, potreban mi je web sajt za moju malu firmu (zlatarska radnja) i posle jednog manje/vise bezuspesnog pokusaja da mi sajt napravi neproveren covek, odlucio sam da se dobro raspitam i pretrazim net dok ne nadjem osobu za koju smatram da je dovoljno talentovana i profesionalna da mi napravi sajt.

Sta ocekujem od sajta?:
- 5 do 6 stranica, nista extraordinary, klasika, index, o nama, kontakt, 2-3 galerije, 1 sigurno veca sa do 300 artikala, druge dve manje 5-20 artikala
- posto imam svoj logo koji je vec prepoznatljiv u mom okruzenju, voleo bih i da sajt prati bojom i formom taj logo. I voleo bih da se moj sajt malko razlikuje od drugih iz istog miljea, posto su skoro svi domaci kao blizanci.
- kvalitetna optimizacija sajta
- admin koji ce biti tu kad mi je potrebno, naravno niko ne treba da mi bude rob, ali ako mi je sajt down iz bilo kog razloga, zelim da znam zasto i kad ce biti reseno.

Dakle potrebno mi je da mi neko dizajnira sajt i da se posle toga koliko toliko brine o njemu, i/ili mene poduci kako to da radim sam. Mada bih voleo vise ovo prvo jer kako neko nekad rece: "Imam ja svojih problema"

E sad me interesuje vase misljenje, oko domacih dizajnerskih firmi ili pojedinaca koji su kvalitetni ili sa kojima ste saradjivali i da su dovoljno profesionalni. Nije mi problem da platim, ali necu da placam neprofesionalne ljude koji su sitne duse i rade za sitne pare. Naravno necu ni da preplatim, ali imam da tako kazem fleksibilan budzet u zavisnosti koliko mi se nesto svidi...

Unapred zahvalan na idejama i predlozima  Smile

« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 12:46:39 od Milos NS »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
posto ne trazis nista specijalno to moze da ti uradi iole normalan web dizajner. Kako ces znati ko je normalan? trazi reference

to bi trebalo da te izadje okvirno jer ne znam koliki je posao na osnovu ovoga sto si napisao 150-200e

druga stvar je ovo odrzavanje sto mislis

kad kupujes kola naknadano svaki servis posebno placas tako i ovo. e sad kako i koliko to ti ostaje da se dogovoris sa onim koga izaberes. npr kvartalno godisnje...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N70
Hvala na odgovoru Tagu.

Kao sto rekoh cena manje vise nije bitna za pocetak, vise me interesuju vasi predlozi oko web dizajnera koje poznajete ili sa cijim ste radom upoznati da mi preporucite... Ja sam svoj home work uradio, kontaktirao sam 10 tak domacih i iz regiona dizajnera koje sam mogao naci putem google searcha, a voleo bih da cujem i za neke druge talentovane ljude koji se mozda ne oglasavaju putem neta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Realno, ne postoje dobri ljudi koji su nepoznati.. sad da li mozes da ih nadjes odmah to je drugo, ali generalno, tebi za tako nesto ne treba top of the range designer... oni i cenama i kvalitetom prevazilaze tvoje realne potrebe...
Treba ti neko talentovan i pismen, a to moze da se nadje...
Ipak, za bilo kakvu pricu, potrebno je imati budzet za ovo sto trazis...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.00
mob
SonyEricsson K750 on Linux
samo da se dopunim ovo sto sam napisao 150-200e to se okvirno odnosi samo na ove prve dve stavke sledece dve stavke optimizacija i odrzavanje ne

realno da se ne lazemo sve zavisi od tebe kakav si igrac (i koliki ti je budzet) ako je mali nadjes nekog klinca koji ima vec 10+ sajtova on ce znati ovo da ti uradi das mu na crno kes i to je to ako hoces vise trazi neku agenciju, legalano kes itd...
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N70
Realno, ne postoje dobri ljudi koji su nepoznati.. sad da li mozes da ih nadjes odmah to je drugo, ali generalno, tebi za tako nesto ne treba top of the range designer... oni i cenama i kvalitetom prevazilaze tvoje realne potrebe...
Treba ti neko talentovan i pismen, a to moze da se nadje...
Ipak, za bilo kakvu pricu, potrebno je imati budzet za ovo sto trazis...

Jasno mi je da bez budzeta ne treba ni pocinjati... Budzet je tu... Razmisljao sam da odem i na neki od onih design sajtova gde se pravi takmicenje medju dizajnerim za posao (da ne imenujem sajtove), ali iskreno radije bih platio domaceg dizajnera nego stranca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 10
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia N70
E lepo, poceli su ljudi da se javljaju i ja se zahvaljujem svima i sve cu kontaktirati sigurno...

Znao sam da postoji jos talentovanih ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.369 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.