Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autoplin - Pitanja & Odgovori  (Pročitano 135228 puta)
Zvezda u usponu

Lamborghini Gallardo owner wannabe.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Brate lambo je lambo (neznam ni dal ga ima u srbiji
al kad vidim v6 na plin pa pobogu
onda lepo kupi slabiji motor i taman ono sto izgubis na plinu = slabiji motor
u prevodu 2.5 v6 plin = 2.3 v6 bez plina          (bukvalan prikmer znaci NE vatajte se da ne postoje ovi ili oni motori
to mi sve lici na onu seljacku varijantu kupio lik mecku od 100 soma i dodje lik i pita ga koliko trosi????Boli me qu... koliko trosi i posto mu je guma ili neki deo .....
Sta fali dizel kabriletima ???Ok su,malo trose...Sve najbolje o njima
Sta fali Peugeot 207 CC 1.6 HDI Sport Pack
Max.brzina [km/h]   193
Ubrzanje 0-100 [s]   10,9
Potrošnja [l/100km]
Grad   6,6
 ili jos bolje extraaaaa ali skupo  Smile :cry:Volkswagen 2006 Eos 2.0 TDI  Ubio bi za njega  Smile

BMW 2004 M5 5.0 V10  ugraditi plin pobogu  Smile Smile
ako nemas dovoljno za gorivo a imas 50 soma koliko li su vec sto mi je NEZAMISLIVO onda lepo uzmes BMW 2003 serija 5 545i ili jos nesto salbije i opusteno za gorivo

Necu da kupujem auto koju nemogu da vozim,samim tim cim mnogo trosi skupi su miu i delovi pa cu umesto metalnih da mu stavljam papirne delove ili plasticne da ustedim
Ukratko kupi ono za sta imas para da vozis
a ne kupis 200 konja i roknes plin i izgubis 20-40 % i sta sam dobio ???
@dragvorl a sta ces onda za registaraciju???kad nemas za gorivo
?

Ima Lambo u Srbiji...Svejedno, cekaj, kako kazes, bezveze na V6 gas, kao kad imas toliko para ne treba da mislis o potrosnji. Pa sta onda reci za kabrio, njega 99% neces voziti cele godine, znaci imas drugi auto, ako imas drugi auto, znaci da imas para, pa zasto bi onda stedeo na kabriu? Kapiras, ista logika? Inace na modernim motorima gubitak snage izmedju benzina i gasa je skoro zanemarljiva. Inace da je motor projektovan na gas bio bi jos snaznijji jer gas kako ja znam ima vecu oktansku vrednost od benzina. I niko ovde nije govorio da je to zbog nemanja para. Opet ista prica, zasto bi onda neko uzeo dizel, ako vec ima para za npr. E klasu, BMW 5? Nije bas logicno. Vec sam ponovio da je za sportske aute, u koje ubrajam i M5 jer ima performanse kao superauti, ne bih ugradio gas.
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Где престаје логика ту почиње Србија! Живели!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
Kad kazem kabriolet mislim na one sa tvrdim krovom i pezo i eos oba modela imaju tvrdi krov tako da mogu tokom cele godine,i jos ako je dizel prosek 6-7 litara i milina
jedino sto je problem jeste kupiti ih  Smile
Ok delom se slazemo da na jace automobile je glupo plin(ti mislis na sportske ali iskreno meni su svi preko 2ooo kubika sportski(kazem u bukvali)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Citat
a ne kupis 200 konja i roknes plin i izgubis 20-40 % i sta sam dobio ???

Da li ti čuješ sebe, majke ti. Koji sistem posle ugradnje ima gubitak 20 do 40 posto, gde si to našao? I ako gubi 5 posto, mnogo manje će osetitit 5 posto na 300 konja nego 5 posto na 100 konja. A ušteda u gorivu sve veća.

Pa šta ako ima toliko kubika i toliko konja. Ako neko hoće hoće da ugradi gas, neka ugradi gas. NJegova volja. Svako ima svoje razloge, pa neka je i ušteda, šta ga bole patka. Za razliku m ože mnogo pametnih lepih stvari da priušti, možda čak i za auto. Što reče kolega gore, zašto onda prave dizele na istim karoserijama? Zašto ne idu logikom, ma ko te jebe, oćeš taj auto, onda ima samo motor V8 od 5000 ccm ... ?

Tako plitka razmišljanja stvarno ne mogu da razumem...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
5 posto nije sigurnoo
mozda fabricki pise tako ali sigurno nije
ako si vozio nekad auto od preko 150 konja na plin i benzin znas o cemu pricam ali ocigledno nisi
iskreno mnogo vise se oseti razlika ako ima 200 konja nego 100
drugo neznam sta hocete da kazete za dizel motore oni su ok stedljivi????
pre bi reko da je tvoje razmisljanje plitko
a sto se tice ugradjivanja neka ljudi ugradjuju nemam nista protiv samo kazem svoje misljnje koje je ispravno
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
5 posto nije sigurnoo
mozda fabricki pise tako ali sigurno nije
ako si vozio nekad auto od preko 150 konja na plin i benzin znas o cemu pricam ali ocigledno nisi
iskreno mnogo vise se oseti razlika ako ima 200 konja nego 100
drugo neznam sta hocete da kazete za dizel motore oni su ok stedljivi????
pre bi reko da je tvoje razmisljanje plitko
a sto se tice ugradjivanja neka ljudi ugradjuju nemam nista protiv samo kazem svoje misljnje koje je ispravno

E vidis, ovo ti ne mozes da tvrdis, jer si zasad jedini koji kaze da si bas ti u pravu. Svejedno, odakle to tebi covece da auto sa vise konja vise oseti da li ide na gas? Smile Ajde bas nam reci sta si ti to vozio na gas i benzin pa da si osetio toliku razliku, bas me zanima?
IP sačuvana
social share

You buy a Ferrari when you want to be somebody. You buy a Lamborghini when you are somebody. Frank Sinatra
Ferrari fag Someone who, for reasons unbeknownst to those outside of the Ferrari fag clique, displays an incomparable affection for the Ferrari automobile brand by wearing or displaying the most ridiculous of Ferrari-branded products, typically in groups of three or more products at a time so their loyalty is not questioned. Many Ferrari fags do not even own Ferrari automobiles.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Da vozio sam auto i na plin i na benzin
ja sam imao bmw i vozio na benzin a ortak isti model bmw ali na plin
par puta smo se trkali i razlika je bila ocigledna

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Da vozio sam auto i na plin i na benzin
ja sam imao bmw i vozio na benzin a ortak isti model bmw ali na plin
par puta smo se trkali i razlika je bila ocigledna

Dobro, to je jako relativno, i ono na gas i ono BMW. Gas ti moze ugraditi majstor Pera ispred zgrade lose, ili isti taj majstor Pera dobro. Moze da ti ugradi venturi sistem ili sekvent ili lambda kontrol. BMW moze biti mnogo toga, od 30 godina matore trojke, do M6 novog, od motora ispod 2 litra sa 4 cilindra pa do V12. Definisi malo. Inace, ako pretpostavimo da je istina sta pricas, tvoj i auto tvog drugara se mogu razlikovati u mnogo cemu, tako da ti poredjenje nije bas realno, ali ajde, mozda nam kazes nesto novo i pametno.

Evo, ajd sad mi ti objasni da svi ovi ljudi lazu.
Link 1
Link 2
Link 3

"Auto ide savrseno,gotovo neprimjetna razlika u snazi,maksimalna brzina i ubrzanje skooro identicno- sve u svemu konacno se vozim nakon dugog vremena na plin (prosao sam oko 5.000 km na plin) bez poteskoca."
« Poslednja izmena: 24. Nov 2008, 23:01:23 od dragvorl »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
BMW 320i 92 god 2000 kubika 150 ks
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1713
Zastava NS
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
BMW 320i 92 god 2000 kubika 150 ks
Odlicno, koji gasni sistem ima ugradjen. Pretpostavljam venturi i onda eto objasnjenja sto losije ide (doduse to je samo jedan od razloga), a taj sistem kosta 200-300 eura.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 19
OS
Windows XP
Browser
Iskreno mrzi me sve to da citam ali oni pricaju o ekonomicnosti koja stoji to nisam ni rekao
sto se tice problema ni to nisam pominjao
moj drug i dalje vozi taj bmw i nema nikakvih problema sve je super
Iskkreno svi se odricu te razlike i govore da je mala i neprimetna ali je primetna
u cemu je fora kad auto ima 150-200 ks on je i dalje zmaj i ako je na plinu,ali veruj mi kad stanu dva ista model plin nema sanse protiv benzina i kazem da je razlika mnogooo veca od kako kazu neprimetne
a sto se tice ekonomicnosti to je duga prica,naravno da je isplativo
Iskreno rasirili smo temu ali ja kad govorim o automobilima pricam o autima do 2-7 godina starosti jer sve posel toga meni se nesvidja(to je moje misljenje i ne kazem da je ispravno)iskreno auto posle 10 godina nije vise onaj isti
ne kazem ima super modela koji su kao casa bmw koji sam vozio 92 god je bio extra iako je bio mnogo star ali odrecicu se brzine u korist mladjeg auta i pouzdanijeg!!!
Sve u svemu da ne ulazim u raspravu ima dosta ljudi koji su prinudjeni da voze na plin(tacnije skoro cela srbija) tako da imamo kesa svi bi vozili na benzin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 37
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.