Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autonomija Vojvodine (za ili protiv)(nastavak)  (Pročitano 6293 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 92
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.2
mob
Motorola e550
bas me zanima kaj ce bit to s Vojvodinom , ali i sa Crnom Gorom.
dolazimo u situaciju da raspadom jedne Yugoslavije nastane 7 drzava , od tog 3 od jedne SiCg

bas me zanima.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
Vojvodina je Srbija i tako ce i biti.

Ako bude bilo nekih problema, zna se kako se cuva integritet drzave.

A sto se tice Crne Gore, ja da se pitam... Srbija bi se odcepila od njih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
U sustini jesam za neku vrstu autonomije, ali ne samo Vojvodine vec bi se mogla drzava podeliti na neku vrstu okruga ili kantona sa visokim stepenom ovlascenja lokalnoj samoupravi. Ovde cu odmah da napomenem da tu ne podrazumevam policiju (u visenacionalnim sredinama i sastav policije treba da oslikava sastav stanovnistva) jer ona treba da ostane pod direktnom jurisdikcijom Beograda. Takodje ustavna i spoljna pitanja se resavaju iskljucivo na republickom tj. drzavnom nivou. Centralizovana drzava nije dobar model jer onda se daje sansa separatistima da kenjaju po svetu kako Beograd "ugnjetava" lokalne zajednice sto neminovno vodi onom sranju sto smo videli na Kosmetu. U Bujanovcu neka bude siptar predsednik opstine jer ih je procentualno najvise ali ako bi taj predsednik opstine krenuo da kenja nesto protiv Srbije i da daje podrsku raznim separatistickim snagama ili ne daj boze teroristima onda se zna koji su sledeci koraci. Ne treba vise nikad da dopustimo ono sto su radili Slobini zlobnici kojima je nacionalizam bio samo fasada da se posteno nakradu i uniste ovu Srbiju sto im je nazalost u velikoj meri i uspelo. Patriota je onaj koji radi na razvitku Srbije i onaj koji ce podici standard ove zemlje. Ovi SPS-SRS foliranti, te bre treba jednom motkom poterati da vise nikad ne vide belog dana! Pogledajte bre gde zive svi oni i sta sve imaju?! I sad oni seru o Srbiji i kao shatro ih je briga za tu istu Srbiju koju su pokrali!? Zao mi je samo sto svi ti crveno-crni banditi nisu ugledali zatvora a ne da mi se sad shepure i prodaju muda za bubrege!
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Ne treba vise nikad da dopustimo ono sto su radili Slobini zlobnici kojima je nacionalizam bio samo fasada da se posteno nakradu i uniste ovu Srbiju sto im je nazalost u velikoj meri i uspelo. Patriota je onaj koji radi na razvitku Srbije i onaj koji ce podici standard ove zemlje. Ovi SPS-SRS foliranti, te bre treba jednom motkom poterati da vise nikad ne vide belog dana! Pogledajte bre gde zive svi oni i sta sve imaju?! I sad oni seru o Srbiji i kao shatro ih je briga za tu istu Srbiju koju su pokrali!? Zao mi je samo sto svi ti crveno-crni banditi nisu ugledali zatvora a ne da mi se sad shepure i prodaju muda za bubrege!

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
Zvezdas,

politicki se sigurno ne slazemo... ocigledno. a ni fudbalski.

pominjao si neke tamo bandite... znas i sam da je to prazna prica.

nisi ti lud da ne vidis kako ovi koje nisi prozvao rade... znas i sam da su jos gori...

a sto se tice podele na kantone... Jel stvarno mislis da ce se sedam, osam ljudi moci dogovoriti za najbolje resenje.

pogledaj samo ove sto idu na pregovore da predstavljaju drzavu. njih nekoliko a toliko i ideja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
To sto se politicki ne slazemo je sasvim okej. Sto se lopovluka prethodne vlasti tice stvarno tu bi trebalo dana i dana da se sve ispise. Neces valjda reci da su se rodili u onim silnim vilama. Pa dvojica ex funkcionera JUL i SPS zive u mom komsiluku! Daj bre nemoj da se lazemo za neke stvari kapiram te da podrzavas njih kao politicke partije ali ne mozes da se pravis blesav i da ne vidis sta su sve radili. Ne branim ni ove sadasnje, ali za razliku od 1993  godine sad bar mogu sebe da obucem, mogu da vozim kola, plata mi je (iako daleko od one koja bi bila normalna) dovoljna bar za neke najvaznije stvari, mogu sebi i more da priustim a sve to sam mogao 1993 godine samo da sanjam! Znam da je i sad kriza i nemastina ali ipak od tadasnje prosecne plate od 10 maraka danasnjih 200 evra ipak izgleda malo vise. Makar sa aspekta statistike.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jel Canak jos ziv?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Tu je..na nivou statisticke greske. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
To sto se politicki ne slazemo je sasvim okej. Sto se lopovluka prethodne vlasti tice stvarno tu bi trebalo dana i dana da se sve ispise. Neces valjda reci da su se rodili u onim silnim vilama. Pa dvojica ex funkcionera JUL i SPS zive u mom komsiluku! Daj bre nemoj da se lazemo za neke stvari kapiram te da podrzavas njih kao politicke partije ali ne mozes da se pravis blesav i da ne vidis sta su sve radili. Ne branim ni ove sadasnje, ali za razliku od 1993 godine sad bar mogu sebe da obucem, mogu da vozim kola, plata mi je (iako daleko od one koja bi bila normalna) dovoljna bar za neke najvaznije stvari, mogu sebi i more da priustim a sve to sam mogao 1993 godine samo da sanjam! Znam da je i sad kriza i nemastina ali ipak od tadasnje prosecne plate od 10 maraka danasnjih 200 evra ipak izgleda malo vise. Makar sa aspekta statistike.

Podrzavam u najvecem delu SRS, a Milosevic je na banner iz ljudskih razloga.

Vazno je da nisi za odcepljenje...

jel Canak jos ziv?

Jeste... diktira Kostresu sta kada da radi.

Tu je..na nivou statisticke greske. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Treba samo da znas da i pored toga sto ne podnosim radikale ipak ih postujem kao relevantan politicki faktor na nasoj politickoj sceni jer ipak iza sebe imaju vise od milion pristalica sto svakako nije za podcenjivanje. A sto ti po difoltu mislis da ako neko nije pristalica Slobe ili Seselja mora da bude za raspad Srbije? Ti stvarno iskreno mislis da svi koji ne misle kao radikali ili socijalisti ne misle dobro ovoj zemlji?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.