Moglo bi se zakljucati. [lock] I onako je zakljucak teme da je 9250 low end 9550 mid end kartica, da su obe izuzetne za novac koje kostaju a koja ce se uzeti zavisi samo od novcanika, u sustini obe sasvim lepo rade posao.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
djwhite nikad nisam rekoa da zelim brdo sponzorusa oko sebe zasto mi svi dodaju text koji nisam izgovorio evo da istaknem zelim jednu normalnu devojku koju cu voleti i ona mene:)a ovo za burzuje se slazem da nikad neznaju ko im je prijatelj a ko ne mada nemoras biti bogat da bi te svi hteli iskoristiti(licno iskustvo)
ocu zivot bolji da ga skrojim u nekoj svetlijoj boli da mi se ostvare svi snovi da zivim u slozi a ne u nervozi da svakog dana imam sve vise da kintu brojim vise da mi ceo stan na devojku mirise kada mi se otvore pluca ja lakse cu da disem