A ti si iskusan? 9250 je najbolja low budget graficka i to bez ikakve konkurencije 9550 je najbolja mid budget graficka karta i to sa vrlo malo konkurencije. To su sve karte ispod 100e. A ko daje vise od 100e za graficku samo za igrice je idiot. Fakat 9800, x800, 9600xt su dobre karte ali za to za sta vama trebaju nisu vredne para jer sve to mozete dobiti i sa 9250 game edition.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ocu zivot bolji da ga skrojim u nekoj svetlijoj boli da mi se ostvare svi snovi da zivim u slozi a ne u nervozi da svakog dana imam sve vise da kintu brojim vise da mi ceo stan na devojku mirise kada mi se otvore pluca ja lakse cu da disem
To je zato sto su ljudi generalno kompleksasi i idioti. Klasicna srpska prica.. nema veze sto je ruzno, vazno je da je gucci. Ko sto ovi najveci biznismeni kod nas na sastancima traze kaviar iako je vise nego odvratan, jer su culi da to drugi tako jedu... umesto da naruce janje.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
ocu zivot bolji da ga skrojim u nekoj svetlijoj boli da mi se ostvare svi snovi da zivim u slozi a ne u nervozi da svakog dana imam sve vise da kintu brojim vise da mi ceo stan na devojku mirise kada mi se otvore pluca ja lakse cu da disem
Kolko para tolko muzike.Ako neko ima para da kupi vegu od 400-500eura da bi se igrao njegova stvar.Ja licno imam kartu od 70eura i ne treba mi bolja za moje potrebe i ne bih dao ni 10eur vise za neku kartu da bih se igrao jer se na PC-ju ne igram vec 7-8 godina.Ali nemam nista ni protiv ljudi koji daju 400-500eur za kartu da bi se igrali ili da im samo stoji u masini (ima slucajeva da ljudi_skorojevici_ kupuju masine od 1500-2000eur da bi im masina stajala samo kao ukras u kancelariji kad im neko dodje da se pokazu).Da li je on idiot ili ne neka konstatuje za to predvidjenjo lice (doktor) .
E pa dobro,znate kad si mali pa nemaš ništa, a gledaš kako drugari oko tebe piče na spektrumima,komodorima,amstradima igrice a ti ko jadnik jedva čekaš da te pozovu da bi odigrao Aligatu Blager ili Pit stop II.To u čoveku stvara određene loše misli u smislu e imaću i ja jednom i nećeš me više zajebavati,tako da od tad čovek stremi da jednostavno ima najbolje od svega.Verovatno ste i Vi poštovani Moderatore,Administrarore navikli da šetate Najkice,Ribok i ostale skupe(a dobre) patike.A o garderobi da i ne govorimo.Zašto ne nosite neke Wink,Kineske(ima ih mali milion) patike.Pa i one završavaju posao isto kao i one od 50-200€. A što se tiče idiota koji u kancelarijama drže aždaje a ne znaju ni da ih upale a kamoli ugase želeo bih da vas pitam sledeće. Kada bi imali milione evra da li bi na stolu imali 386 ili novi Mac?Pa nisu ni u Američki biznismani plave krvi a imaju kancelarije ko svemirske brodove,samo što se kod njih ne gleda da li su kompleksaši ili idioti.I zašto je to generalno srpska priča,Pa zar mi ne znamo šta je dobro?Ne, mi treba da se vratimo u kameno doba,da nosimo kože i mokasine,crtamo po pećinama,i upravljamo zaprežnim vozilima samo da bi pokazali nekolicini vas koji se predstavljate kompetentnim i pozvanim da sudite šta je džiberizam i šabanizam.I na kraju koliko para toliko muzike. Ako hoćete možete odgovarati na ovo što sam napisao,ali što se mene tiče ova tema je završena