Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:26:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Циркус поново ради ...  (Pročitano 355 puta)
30. Sep 2010, 12:40:47
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Kapetan Dragan me silovao 6-7 puta

Screenshot: ABC

"NEMA DANA, nema noći ni jutra, nema trenutka kada ne razmišljam o tome", kazala je u potresnoj ispovijesti za australsku televiziju ABC Bošnjakinja Džemila Subašić opisujući samo neke od zlodjela ratnog zločinca i jednog od osnivača zloglasne Jedinice za specijalne operacije srbijanske Službe državne sigurnosti Dragana Vasiljkovića. Radi se o prvoj ženi koja je javno optužila Kapetana Dragana za silovanje žena u istočnoj Bosni.

"Zašto? I danas se pitam, ali nemam odgovora. Zašto baš ja?", kazala je u emisiji Trevora Bormanna na australskoj televiziji ABC. Džemila Subašić posvjedočila je kako ju je u srpnju 1992., nakon što je zarobljena od strane Vasiljkovićevih vojnika, Kapetan silovao 6-7 puta tijekom nekoliko dana u hotelu Vidikovac u Diviču kod Zvornika. U polusatnoj emisiji Subašić je prepričala više scena užasa kojima je uz osobnu tragediju svjedočila. Tako tvrdi i da je iz hotela vidjela leševe ljudi pobijenih u podrumu kako plutaju Drinom. Ispričala je i kako je četvrtu noć od njezinog zarobljenja vidjela Dragana Vasiljkovića kako sav u krvi i s nožem u ruci urla kako će ih sve pobiti i da nitko neće ostati živ.

"Kazala sam mu, molim te nemoj me silovati. Ubij me, ali ne diraj me. Rekla sam mu da sam već silovana u Liplju, ali kazao mi je da gdje može jedan Srbin, mogu svi Srbi", ispričala je Džemila.

"Zašto bi silovao, mogao je imati najljepše žene u Srbiji"

"Zašto bi Dragan ikoga silovao, pa on je mogao imati sve najljepše žene u Srbiji", odgovorile su na optužbe Vasiljkovićeva supruga Nada Lukić i srpska princeza Linda Karađorđević.

Vasiljković je uhićen 20. siječnja 2006. u Sidneyju kao australski državljanin Daniel Snedden, i to na temelju međunarodne tjeralice koju je za njim raspisala Hrvatska. Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku Vasiljkovića tereti da je kao zapovjednik postrojbe za posebne namjene u sastavu paravojnih srpskih postrojbi, odnosno kao zapovjednik nastavnog centra za obuku pripadnika specijalnih postrojbi Alfa, postupao protivno odredbama Ženevske konvencije.

Osumnjičen je da je u lipnju i srpnju 1991. u zatvoru na kninskoj tvrđavi te u veljači 1993. u Bruškoj kod Benkovca mučio, zlostavljao i ubijao zarobljene pripadnike hrvatske vojske i policije. Tereti ga se i da je kao zapovjednik postrojbi za posebne namjene u srpnju 1991. u Glini, u dogovoru sa zapovjednikom tenkovske postrojbe JNA, izradio plan napada i zauzimanja glinske policijske postaje, prigradskog naselja Jukinca te sela Gornjeg i Donjeg Viduševca. Kapetan Dragan negira sve optužbe. Još nije izručen Hrvatskoj.

Mučenje bošnjačkih civila

E-novine pišu kako usprkos zločinima počinjenima u BiH i svjedočanstvima o tome nijedna pravna instanca u toj zemlji nije pokrenula istragu protiv Vasiljkovića. Postoje, dodaju, nebrojena svjedočenja da su jedinice koje su na samom početku rata u zvorničkom naselju Divič počinile ratne zločine bile pod komandom Dragana Vasiljkovića. Podsjećaju na iskaze svjedoka koje su Dani objavili u prosincu 2006., a koji listom ukazuju da se u motelu Vidikovac u Diviču niti jedno premlaćivanje i mučenje bošnjačkih civila zatočenih u podrumu motela nije dogodilo bez Vasiljkovićevog znanja.

Indeks.hr

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Apple iPhone 3Gs
Nimalo ti nije glupo da tako nazoves temu?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Alcatel 
Gospođi kupiti ogledalo, pod hitno. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Nimalo ti nije glupo da tako nazoves temu?

Ни најмање

Мислим ...  капетан Драган је стигао да из Книна 92-ге скокне до Зворника, јер у Хрватској није могао да нађе неку која би му дала у шта стварно сумњам а и цивила за убијање је понестало, па је нашао ову коју и пре 20 година већина не би ни за паре и данима се иживљавао над њом у паузама између клања домицилног живља  Smile

IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 5100
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
logično
IP sačuvana
social share
you don't need a weatherman to know which way the wind blows
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Apple 15
postoji tema o hapsenju i izrucenju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 09:26:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.