Od nedavno sam clan forums.digitalpoint.com foruma koji ima izvanredan sadrzaj za web dizajnere ! Razgledao sam forum o Google Ads-u i resio da postujem novu temu gde cu se pozaliti da mi account nije odobren par meseci iako mi sajt ima PR 1/10 kako kaze google toolbar... Onda ja lepo dobijem privatnu poruku coveka koji mi garantuje da mi moze napraviti nalog za 3 dana ... Da li je tako nesto moguce, i koliko je sigurno uopste ?
Evo poruke:
Citat
It's really hard to get another adsense account if you are banned earlier. But don't worry I can create an adsense account for you within three days. Charges apply. pm me only if you are serious and interested in getting an adsense account
Moguce je, naravno. Ne ceka se isto na odobravanje iz Srbije i iz US, UK i sl. Ali... ti prvo ne mozes da zaradis neku iole ozbiljnu sumu od adsensa, narocito ako postujes pravila... Drugo... ako je i zaradis, sigurno ces prekrsiti neko pravilo (u startu ga krsis)... Trece... mogu da ti ugase nalog bilo kad, i da ti ne isplate novac... I naravno cetvrto... postoji tema o zaradi... sasvim je dovoljna i lepo podeljena.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!