Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:35:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: The Dark Tower (2017)  (Pročitano 10872 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ne znam sta je cudno... skoro svaka Kingova ekranizacija je bila sranje...

S druge strane, ocekivati od fanova da prihvate tako drasticnu promenu radnje i likova iz serijala koji je za ovih 30 godina postao kultni, je cist optimizam. I sad cisto sumnjam da ce biti nastavaka.

Trebali su lepo da postupe kao Gejmen i pocnu sa serijom.... plus bi daleko duze brojali parice...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Jesu mnoge sranje ali neke su izuzetne.
Keri isijavanje zelena milja bekstvo iz shoshenka
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 142
Zastava BG
slažem se, dajte nam seriju a ne filmsku franšizu...
fak ju holivud
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
mob
HTC Sensation
Gledao sinoc i znate sta...?

Ovo je jebeno najgori film koji sam gledao u zivotu!!!!! Izvinjavam se Transformersima,njih nisam gledao al ova Mracna kula je najvece govno u istoriji kinematografije. Jebo me konj i ko me natera da gledam i bacam pare na kartu za ono da gledam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 222
Гледао и ја у биоскопу ову "Мрачну кулу". Ма, може проћи, као неки ТВ филм за попуњавање рупе у програму. Главни глумци, негативац Метју Меконахи и позитивац Идрис Елба се цијело вријеме труде да извуку предвидљив и млак сценарио, тј адаптацију. Значи, људи су ОК, али шта то вриједи кад је сам филм за заборав. Још један промашај из Холивуда...
Изгледа да им се ова љетна сезона коначно почела обијати о главу. Лоши филмови, суперхеројштина, масонска симболика, форсирање феминизма, хомосексуализма и политичке коректности је изгледа допиздила људима у САД-у! Овог љета Холивуд има најслабију продају улазница у задњих 25 година. Пад прихода од 15% у односу на прошлу (такође лошу) годину. Продуценти и студији баш цвиле. Флоп до флопа, закључно са овим Dark tower-ом. Али, не вјерујем да ће се опаметити...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
jel po knjizi ili su samo likovi zajednicko sa knjigama

pa normalno da ce fejlovati ako snimis recimo mumiju i stavis tom kruza i napravis komediju od filma sa madjijom normalno da je promas kad je mumija horor lik super heroji su dosadili i bogu i naroda jer ih previse strpaju u jedan film i preplicu se radnje pa je ljudimapun kurac jer nisu gledali onaj predhodni pa nece ni ovaj sto bi ja morao da gledam ajron mena da bi razume o radnju u spajdarmenu,a mene jedino od super heroja zanimaju spajdarmen i dedpul recimo plus nidje golotinje nit krvi da bi dobili oznaku pg13 i onda se cude zasto najbolje prodju dedpul i logan od svih tih super heloroja pa prosto ljudi zele krv,seks i psovke da gledaju u filmovima,a ne decije sapunice
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 222
Фреди, сагласан сам са тобом. Мислим да су се холивудски продуценти мало заиграли и погубили са дјечијим филмићима и суперхеројштином. Не само што мораш гледати Ајронмена да би нпр укапирао новог Спајдермена, већ мораш пратити читав тај универзум. Гледати серије, одређене сезоне и наравно, куповати и читати стрипове. И то све упаковано у политичку коректност... Зато им и пада број гледалаца и приходи. Нема "нормалног" квалитетног филма...
Што се тиче овог Dark towera, доста тога је упрошћено и измјењено у односу на књиге. Можда најзначајнија ствар (због кога су га бојкотовали у САД-у) је то што је главни глумац ЦРНАЦ Идрис Елба. Иако се у књигама нигдје експлицитно не спомиње да је Револвераш бијелац, све углавном указује да јесте. А Холивуд улогу (опет кажем та усрана политичка коректност) додијели црнцу...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 17:35:46
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Dark Tower

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.097 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.