Dakle, kao sto sam obecao da ne ispadnem mudo volovo i da serem da imam nesto sto nemam :) dakle, klipovi su .3gp, mozete ih gledati na telefonu koji podrzava video fajlove, u Nokia Multimedia Player (Nokijin program za PC) ili ih mozete jednostavno konvertovati velikom brzinom u neki .avi ili drugi format i pregledati na svom racunaru bez vecih problema.. za to mozete koristiti sledeci konverter:
Daklem, idemo za pocetak, teta Vesna ('68 godiste i Gruber '82-go godiste, znaju se iz teretane u trznom centru Tina.. ona je prevodilac u trznom centru "Kifla" u Sapcu i ima cerku '88, inace ima i silikone i tetka je od mojih komsija)
Ova je zakljucana a nova tema je otvorena - [link]
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
eh, da, zaboravih, Vesna je inace sastavljena od 3 mala klipa ali ovaj jedan je veliki i ima sve :) Idemo dalje, Ivana, '88-'89, ne znam tacno, isla u Shup za keramichara. Momak kome pushi je Ivan od Kapp Andrica-a.
[Edit by SerbianFighter: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] zabranjenoPravilnikom Burek Foruma. Koristite blagodeti formatiranja teksta ako zelite nesto naglasiti!]
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)