Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: K750i ili Samsung D600 ???  (Pročitano 1353 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
mob
HTC One X
ali da on razmislja sta ce da kupi izmedju trabanta i varburga ,a za skoro iste pare moze da uzme i nekog Golfa .......e to je greska.

ova recenica me je odusevila
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Ja cu opet da dosadjujem, i da hvalim win. mobile! Ali ko se navikao na koriscenje kompa za razno-razne svrhe najbolje ce se snaci na ovom oper. sistemu. Nema sta ne moze da otvori, direktorijumi su uredjeni kao na kompu (pa imate my doc., programs...) uz odlican program za baratanje fajlovima (file menager), zatim task menager(sto bi na kompu bilo Alt+Ctrl+Del)...
Dobijam utisak da kako oni koji ne koriste mob. sa oper. sis. pljuju symbian i etc., tako i korisnici symbiana potcenjuju win. mob. iz slicnih razloga, a u stvari nisu ni probali ovo drugo! (doduse jednim delom i zbog malog broja tel. kod nas koji podrzavaju win. mob. a 100 modela nokie sa symb.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
mob
HTC HD2
Ah, ne @karanm, niko ne "pljuje" telefone sa operativnim sistemom ako shvata njihovu prednost u odnosu na one bez istog. Recimo taj OS WindowsMobile se kod nas uglavnom kupuje sa Motorolinim modelim Mpx200 i 220(ispravite me ako gresim) i po reakciji korisnika sa raznih foruma svi zadovoljni i srecni.
Medjutim posle obilaska gomile sajtova na kojima se moze naci softver za Windows Mobile moram da tvrdim da je ipak podrska za Symbian OS mnogo veca i raznovrsnija. Samim tim mislim da cemo se sloziti da ipak Symbian ima prednost u odnosu na sve ostale operativne sisteme za mobilne telefone.
Zato mozda i po koja kritika hvaljenju Motorolinih modela ili svih ostalih sa WM bas iz ovih razloga.
Budimo objektivni i sagledajmo mogucnosti oba OS-a(WM i Symbian) i iznesimo zakljucke.
Ja mislim da sam donekle i to ne bas tako davno dao neke od prednosti Symbian OS-a u odnosu na ostale ne-OS telefone.
Evo, ako ti nije tesko daj lepo i pregledno po tackama šta sve moze jedan Windows Mobile telefon u odnosu na one bez OS-a i recimo one sa Symbianom.
Recimo samo i ovo: zar ne mislis da mali broj telefona sa WM nije problem samo kod nas vec svuda u svetu jer je Symbian dominantan. Pogledaj sve svetske forume i sajtove, misljenja strucnajka posvecenih ovim operativnim sistemima i doci ces do zakljucka sam, ko ima vecu prodaju i prolaz na trzistu.
Jer da je kojim slucajem pogresan zakljucak da symbian ipak ima najvecu podrsku, veruj mi, niko ne bi ni kupovao isti vec bi se prodaja drugih OS-a za mob. tel. povecala iz razloga vece podrske softverom, recimo WindowsMobile?!?
Da kojim slucajem Windows Mobile OS ima vecu softversku podrsku i raznovrsniju od Nokijinih Symbian telefona, ne bih razmisljao ni trenutka i presao na isti istog trena. Ovako pobednik odnosi krunu.
Poz.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
mob
HTC Touch Cruise
Delom si u pravu, ali win mob je noviji oper. sis., i krupnim koracima grabi na trzistu, i ocekujem da ce pravi hit tek napraviti sa wm5. Istina je da je sym i dalje ima brojniji download, ali nasao sam raznorazne sajtove za wm, tako da mi za download neophodan ADSL da bi skinuo bar deo svih tih stvarcica (ukucaj samo na google win mob download i videces). A sto se modela aparata tice istina je za domace trz. da su uglavnom ta 2 modela motorole, ali u svetskim razmerama, eto npr. pogledaj firmu i-mate ima pregrst mob. tel. a svi koriste neku verziju win mob. Ne bi me cudilo da uskoro vidimo i neke nokia modele sa wm5, cak mi se cini da sam negde i procitao nesto o tome...
Sve u svemu bitka za ovo podrucje se tek zahuktava, a sym dobija, po mom misljenju, pravog konkurenta!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
mob
Samsung S7
Jednom sam rekao (ne vezano za mobilne) Windows je krsina nad krsinama u svakom smislu.I za PC kao i za Mob.
E sad ce neko da mi kaze "daj ne seri ,zasto ga koristis onda" ?
Jednostavan razlog ......samo zbog dominacije na trzistu ali se maksimalno trudim da bezim od Microsofta.Pa ni jedan ozbiljniji OS ne pada koliko Windows .....uzmimo na pr MacOS sa kojim se stvarno susrecem svaki dan na poslu. 3 godine nikakvi problemi ,radi sve sto i windows cak i bolje ....ma kad bi samo ukljucili Photoshop i otvorili sliku od 18 metara ,ja vam garantujem da bi Win puko ...uff sad sam se iznervirao i otisao totalno  off topic Smile Smile

Jebiga tako je kako je sta da radim ...
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.