Ako cemo svi da molimo nekoga da cuti i neodgovara na nase teme sta bi onda bilo. I nije mi cilj svadje vec necu da me bezveze proziva kao Anonimnog. Niko od vas nije precutao kad ga neko proziva.
Ako to bude tako ja cu to resiti vrlo lako, ali posto sad nije tako i posto je samo on tebe zamolio da ne odgovaras a ti nisi to ispostovao nema mesta da u pricu i ostali ulaze...
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ostaje samo pitanje koliko ces uspeti da radis po svome
Iako je ovo forum bez pravila, neka nepisana postoje!
Znam da je Ivan rekao da se niko sa strane ne mesa ali ne mogu da se ne umesam, Sale mi je izrazito drag i zbog za mene ovakve detinjaste glupe stvari ne zelim da ode sa bureka, no, ne pitam se to ja pita se on... a tvoje ponasanje....hm... nastavi samo tako pa cemo da vidimo dokle ces dogurati....
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Elem, da se mi vratimo na ovu izuzetno zanimljivu temu... u doglednom periodu (sto znaci kada se naspavam i dodjem malo k sebi), postavicu neki tekstic vezano za tu tematiku.
Sugestija za SF-a: Ako stignes i smatras za shodno, sta kazes da obrises iz ove teme sve kratke poruke koje nemaju veze sa istom?
Briga za SF-a: znam da imas zdravstvenih problema i precih stvari na pameti, pa se nemoj sekirati ili opterecivati da bilo sta brises ako nemas vremena i mogucnosti.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.