Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 08:52:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: LDP - Dogovor za buducnost  (Pročitano 2649 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Kakve sad veze ima Nikolic ..... i taj NITRO ... i Tadic .... Ko ih sisa , mi smo za Cedu !  Smile

Nikakav si LDP ako dok postujes ne nosis majcu : Ozeni me Cedo !  Smile
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
za mene je ovaj heroj.

Gađao je majmuna koji je pobio preko 100.000 iračana, države kojoj se samo majmun može divit ili pripadnik lsd-a. Smile

Ti meni govoriš o jednoj ovci koja je iskoristila priliku da bi ukrala cipele, zar toga nije bilo 5.oktobra? Zar istog nije bilo u Čileu za vreme zemljotresa ili uragana Katrina, jel to izražava većinu mišljena?
Doadj spisku i DS,G17+ s milion agencija,lsv majmune i ostale.

« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 12:27:12 od tvzec »
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
LDP  ce pljasnuti sa politicke scene , ko kravlja bal....... ludilo .... kravlje....... govedsko ......  Smile

pljasssssssss...... pljassssssss.......pljassssss .... pljas .... plj ..... p ....  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 333
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
Citat

kako je dobra ona zastava iza. Sta bih dao za takvu zastavu.

Ok, evo sad ste se lepo izredjali, ajde sad dosta. Nemojte mi spamati temu. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6

Јовановић у нацистичком трипу '90-их (обратити пажњу на мајицу),а наравно и залеђину.

Прије ћете добити овакво окружење од заставе за коју лижеш дупе.

UBIJENOG predsednika srpske vlade (Simović je za učešće u atentatu na Đinđića osuđen na 35 godina zatvora), Simović je optužio da je Spasojeviću preko Čedomira Jovanovića  poslao knjigu sa spiskom svih srpskih preduzeća koja je trebalo da se privatizuju, kao i da je urgirao da Mile Luković Kum iz zatvora u Beogradu bude prebačen u Crnu Goru kako bi tamo bio pušten. Za puštanje iz pritvora Spasojevića, tvrdio je, "urgirao je lično Čedomir Jovanović i to u saradnji sa Radetom Terzićem", bivšim beogradskim okružnim tužiocem.
- Do 2000. godine Dušan nikoga od ljudi iz vlasti nije poznavao, pa ni Radeta Markovića, koga je prvi put video kad je 2001. bio u pritvoru zbog otmice Miroslava Miškovića - kazao je Simović. - Nije posedovao legitimaciju DB kao što tvrde neki svedoci-saradnici. Kad sam otišao da ga posetim, pošto je izašao iz pritvora, ispred njegove kuće zatekao sam ljude u civilu, naoružane dugim cevima. Mislio sam da je u pitanju racija. Posle kontrole pustili su me unutra. Dušan mi je kazao da ga sada obezbeđuje republički MUP, po odobrenju vrha vlasti, i da je to organizovao Čedomir Jovanović. Tada sam shvatio da je u vezi sa predstavnicima nove vlasti. Stekao sam poverenje u njega i mislio sam da sve radi pod kontrolom države.
Optuženi je tada kazao da je Spasojević Čedomiru Jovanoviću u decembru 2001. godine dao torbu sa 1,5 miliona maraka, kao znak zahvalnosti što je izašao iz CZ, ali da zbog toga baš i nije bio srećan. Srdito, kako je objasnio optuženi, po odlasku Jovanovića, koji je "često dolazio u Šilerovu" Spasojević mu je kazao: "Mnogo me koštaju, kad-tad ću im naplatiti te pare".

ALEKSANDAR Simović jedan od 29 optuženih za pripadnost "zemunskom klanu" u ponedeljak je u Specijalnom sudu, posle deset meseci od hapšenja, odlučio da iznese odbranu. Negirajući da je počinio bilo koje ubistvo, otmicu ili teroristički akt što mu se stavlja na teret, u višečasovnom izlaganju optužio je svedoke-saradnike za mnoga ubistva, ali i predstavnike bivše i sadašnje vlasti da su sarađivali sa pokojnim Dušanom Spasojevićem Šiptarom i od njega imali veliku korist, tvrdeći da se Spasojević, šef "zemunskog klana", sa Ljubišom Buhom Čumetom obogatio švercujući duvan. Za šverc duvana optužio je i samog Zorana Đinđića. Prema njegovim rečima, pokojni premijer "bio je u grupi sa Miloradom Dodikom i Borislavom Mikelićem". Sam Spasojević, kako je juče kazao, duvan je na Kosovo i u Bosnu švercovao sa "Vladom Trefom, njegovom ženom Bojanom, Ekremom Lukom, Limunom, Peconijem, Saletom Bananom i još nekim koje sada ne bi spominjao".

http://www.novosti.co.yu/code/navigate. ... 2007-09-17
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Question everything.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 5329
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Добар је Чеда, није он лош избор. Велики је хуманиста и много је привржен својој нацији и држави. Толико је добар да му не би тешко пало да нам свима колективно прекрати муке по веома убрзаном поступку.

На следећим изборима ЛДП остаје далеко испод цензуса. Да овај народ покаже да му је остало још мало здраве памети.
IP sačuvana
social share
Deus ex machina.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Kosmet je Srbija!!!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3631
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Bosch pumpa
Citat

kako je dobra ona zastava iza. Sta bih dao za takvu zastavu.

http://www.lazalazarevic.rs/

IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Ceda sin Brut  Smile .... Ali napravimo ....  distinkciju .. izmedju Cede i stranke  LDP .. Ceda je prevaziso granice jedne stranke ..  jedne zemlje ... i kontinenta ...

Nemojte da ste tako ostri prema cedoidima......  Smile

Ima jedna stvar oko koje su dosledni : 100 %, podrsku nezavisnosti Kosova ne dovode u pitanje....

ps. Zbog njihove politike, evo svi zele da udju u koaliciju sa ldp  : SPS ,  Ujedinjena seljacka stranka u Rumi... grupa seljaka u Gadzinom Hanu ....  

MENI JE TA KOALICIJA LDP -  SELJACI BAS COOL   !  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 08:52:40
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.