za mene je ovaj heroj. Gađao je majmuna koji je pobio preko 100.000 iračana, države kojoj se samo majmun može divit ili pripadnik lsd-a.
Ti meni govoriš o jednoj ovci koja je iskoristila priliku da bi ukrala cipele, zar toga nije bilo 5.oktobra? Zar istog nije bilo u Čileu za vreme zemljotresa ili uragana Katrina, jel to izražava većinu mišljena? Doadj spisku i DS,G17+ s milion agencija,lsv majmune i ostale.
« Poslednja izmena: 23. Mar 2010, 12:27:12 od tvzec »
Јовановић у нацистичком трипу '90-их (обратити пажњу на мајицу),а наравно и залеђину.
Прије ћете добити овакво окружење од заставе за коју лижеш дупе.
UBIJENOG predsednika srpske vlade (Simović je za učešće u atentatu na Đinđića osuđen na 35 godina zatvora), Simović je optužio da je Spasojeviću preko Čedomira Jovanovića poslao knjigu sa spiskom svih srpskih preduzeća koja je trebalo da se privatizuju, kao i da je urgirao da Mile Luković Kum iz zatvora u Beogradu bude prebačen u Crnu Goru kako bi tamo bio pušten. Za puštanje iz pritvora Spasojevića, tvrdio je, "urgirao je lično Čedomir Jovanović i to u saradnji sa Radetom Terzićem", bivšim beogradskim okružnim tužiocem. - Do 2000. godine Dušan nikoga od ljudi iz vlasti nije poznavao, pa ni Radeta Markovića, koga je prvi put video kad je 2001. bio u pritvoru zbog otmice Miroslava Miškovića - kazao je Simović. - Nije posedovao legitimaciju DB kao što tvrde neki svedoci-saradnici. Kad sam otišao da ga posetim, pošto je izašao iz pritvora, ispred njegove kuće zatekao sam ljude u civilu, naoružane dugim cevima. Mislio sam da je u pitanju racija. Posle kontrole pustili su me unutra. Dušan mi je kazao da ga sada obezbeđuje republički MUP, po odobrenju vrha vlasti, i da je to organizovao Čedomir Jovanović. Tada sam shvatio da je u vezi sa predstavnicima nove vlasti. Stekao sam poverenje u njega i mislio sam da sve radi pod kontrolom države. Optuženi je tada kazao da je Spasojević Čedomiru Jovanoviću u decembru 2001. godine dao torbu sa 1,5 miliona maraka, kao znak zahvalnosti što je izašao iz CZ, ali da zbog toga baš i nije bio srećan. Srdito, kako je objasnio optuženi, po odlasku Jovanovića, koji je "često dolazio u Šilerovu" Spasojević mu je kazao: "Mnogo me koštaju, kad-tad ću im naplatiti te pare".
ALEKSANDAR Simović jedan od 29 optuženih za pripadnost "zemunskom klanu" u ponedeljak je u Specijalnom sudu, posle deset meseci od hapšenja, odlučio da iznese odbranu. Negirajući da je počinio bilo koje ubistvo, otmicu ili teroristički akt što mu se stavlja na teret, u višečasovnom izlaganju optužio je svedoke-saradnike za mnoga ubistva, ali i predstavnike bivše i sadašnje vlasti da su sarađivali sa pokojnim Dušanom Spasojevićem Šiptarom i od njega imali veliku korist, tvrdeći da se Spasojević, šef "zemunskog klana", sa Ljubišom Buhom Čumetom obogatio švercujući duvan. Za šverc duvana optužio je i samog Zorana Đinđića. Prema njegovim rečima, pokojni premijer "bio je u grupi sa Miloradom Dodikom i Borislavom Mikelićem". Sam Spasojević, kako je juče kazao, duvan je na Kosovo i u Bosnu švercovao sa "Vladom Trefom, njegovom ženom Bojanom, Ekremom Lukom, Limunom, Peconijem, Saletom Bananom i još nekim koje sada ne bi spominjao".
Добар је Чеда, није он лош избор. Велики је хуманиста и много је привржен својој нацији и држави. Толико је добар да му не би тешко пало да нам свима колективно прекрати муке по веома убрзаном поступку.
На следећим изборима ЛДП остаје далеко испод цензуса. Да овај народ покаже да му је остало још мало здраве памети.
Ceda sin Brut .... Ali napravimo .... distinkciju .. izmedju Cede i stranke LDP .. Ceda je prevaziso granice jedne stranke .. jedne zemlje ... i kontinenta ...
Nemojte da ste tako ostri prema cedoidima......
Ima jedna stvar oko koje su dosledni : 100 %, podrsku nezavisnosti Kosova ne dovode u pitanje....
ps. Zbog njihove politike, evo svi zele da udju u koaliciju sa ldp : SPS , Ujedinjena seljacka stranka u Rumi... grupa seljaka u Gadzinom Hanu ....