Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Pa to je mozda i najbitnije jel jebes ti one testove silne i sve nastimovane gluposti ovo kad ljudi neposredno iznose svoja iskustva je najbolje mislim nema bolje i svakom nesto promakne nemozemo sve da povatamo a kad vise njih przi to je vec druga stvar
Ištvan Korpa - Picuka (Senta - Ljubljana), popularni "Senćanin", branio je boje istoimenog vojvođanskog kluba do `66 kada je prešao u Ljubljansku Olimpiju. Najblistaviji deo karijere doživeo je na evropskom prvenstvu u Moskvi `70 kada ga je cela Moskovska hala propratila burnim ovacijama koje su se viorile poput talasa na uzburkanom moru "Sencha, Sencha, Sencha...!!"
Oh, look at me! I'm making people happy! I'm the Magical Man from Happy-Land, in a gumdrop house on Lollipop Lane! Oh, by the way, I was being sarcastic.
Imam krasan Nježnik, ponosim se njime, Srbi kažu Kurac, tak je grozno ime! Dapače, s`problemom moram bit na čisto, jer nježnik i kurac, nisu jedno isto. Nježnik kurcu slično, za oplodnju služi, al kurac obično bude malo duži!
Nego sta, pa eno ti sajta ptt-a, ima link o zastiti, haha, pa ono nisu menjali vec 5 godina, svi sviraju k.... , kao treba skinuti neki dobar AV i miran si (srdjank ima kav i anti haker, pa je opet imao napad, i sta sad)
Pa to je sve neozbiljno sto se radi tako kao ptt i te gluposti za to treba ljudi koji su stalno u toku i koji rade to maksimalno a ne jbg oni nadju nekog pacera ko se u to malo razume i ovaj im napise neku budalastinu tipa KAV 5 je najbolji pa neznam BitDefander 8 je na drugom mestu itd. i onda kad se promene verzije samo promene brojeve i to je njima to to je jako neozbiljno to sve treba testirati propustati kroz najrigoroznije testove i reci potpunu istinu a ne da se nesto kaze pa da se nadje neko ko koristi neki od tih programa i kaze taj je najbolji mislim i to je neozbiljno treba negde izmedju balansirati
To da, pa to sve zavisi kolko je covek zainteresovan da zastiti sam sebe ako mislis da stavis nesto na komp i da zivis u zabludi kako si 100% siguran onda si se zezno
99% ljudi su nezanimljivi za humanoidan napad tj. nikada ih nece niko ziv napasti za zivota.Virusi su druga prica i oni u 90% slucajeva napadaju po principu slucajnosti.I isto tako se u 90% slucajeva sire dalje.Sto ce reci "full" zastita za 99% ljudi je nezanimljiva i nepotrebna.