Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 93
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anti Gotovini 24 godine zatvora zbog "Oluje"  (Pročitano 83153 puta)
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88350
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Pravedna presuda.

Mada, blaga. Smiley

Kako mozes reci da je pravedna presuda?
Ko je bio okupator Hrvatske 5 godina? Ko je sirio mrznju 5 godina priko radia "Knin"? Ko je oduzeo 1/3 teritorija Hrvatskoj? Ko je ubio 20000 Hrvata tijekom rata? Jeli su to sve ucinili samo Hrvati Hrvatskoj????

Da bi ti neko okupirao drzavu prvo moras da je imas.

Evo ti slika kad je Hrvatska priznata od strane drugih drzava.....

p.s. ma necu se ja ovdi pripirati sa vama u vezi onoga sto je za mene svetinja... uzivajte u nasladivanju jer ko se zadnji smije najslade se smije! (svaku presudu koju je izrekao ovaj sudac je kasnije pobijena na od strane zalbenog vijeca  Smile )

Ono sto je najvaznije u toj presudi je da je priznato etnicko ciscenje i svima nama ostecenim ostavljena mogucnost da trazimo naknadu ratne stete...
Sad... da li je osudjen na 20 ili 80 godina... meni ni iz dzepa ni u dzep jer ce bez obzira na koliko osudjen, "heroj" ziveti u uslovima boljim nego vecina nas... tako da je s tog aspekta kazna smesna...
Pardon... kaznene mere su smesne vec 50 godina...

Ako nisi znala ovo je prvostupanjska presuda!
A od mene neces dobiti kune kao sto ni moj dide nije dobio kune kad mu je "tvoja drzava jugoslavija" oduzela zemlju na atraktivnim pozicijama samo zato sto je Hrvat i nije bio u partiju....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Untitled.png
(126.13 KB, 603x691)
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 13:31:38 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
The normal boobs ( . )( . ) The silicone boobs ( + )( + ) The perfect boobs (o)(o) Some boobs are cold (^)(^) and some boobs belong to grandmothers \./\./ And let’s not forget the very large boobs (o Y o) and the very small boobs (.)(.) and lastly the asymmetrical boobs (•)(.) I love them all!!!

Galerije slika najlepsih dama - Sydney Sweeney
Galerije slika najlepsih dama - Paige VanZant
Galerije slika najlepsih dama - Paige Spiranac

Galerije slika najlepsih dama - Sara Jean Underwood
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Apple 15
Sta je sad?

Pa i ja imam pravo da me moja drzava obesteti... Nije valjda da moram da budem Hrvatica i katolkinja da bi se to desilo?

Drugim recima, dobro dosli u svet evropskog prava... i onako u Evropu ne mozete dok nam sve ne nadoknadite... ;P
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 13:30:47 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Hrvatska nije bila okupirana nego je bila u gradjanskom ratu to je cinjenicno stanje sta god ti laprdao.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88350
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
i onako u Evropu ne mozete dok nam sve ne nadoknadite... ;P

Da je po mom i po zeljama 40% Hrvata nebi ni ulazili u Europu jer Europa nas vise triba nego sto mi tribamo Europu... More, pitka voda, sume, vinogradi, polja za sadnju, strateska pozicija i jos puno toga..... a oni nama mogu samo ponuditi novac koji ce kad tad prestati sa funkcijom jer sadasnji nacin placanja kad tad ce doziti krah jer nema nikakvih pokrica (mislim u zlatnim rezervama)

Hrvatska nije bila okupirana nego je bila u gradjanskom ratu to je cinjenicno stanje sta god ti laprdao.

Smile Smile Smile Smile

Dobro si me nasmija.... Ajde malo procitaj koliko je tenkova iz Srbije doslo u Hr, koliko je Hrvatskih obitelji moralo otici iz Knina, Vukovara, Benkovca, itd jer nisu bili Srpske nacionalnosti, ajde procitaj koliko je km2 bilo oduzetoj hrvatskom narodu od 91. pa do 95. a dio slavonije do 97.godine....
« Poslednja izmena: 15. Apr 2011, 13:40:02 od AleksandarBig »
IP sačuvana
social share
The normal boobs ( . )( . ) The silicone boobs ( + )( + ) The perfect boobs (o)(o) Some boobs are cold (^)(^) and some boobs belong to grandmothers \./\./ And let’s not forget the very large boobs (o Y o) and the very small boobs (.)(.) and lastly the asymmetrical boobs (•)(.) I love them all!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
Nokia 
Aco idi vidi negde sta znaci konstitutivni narod. Onda mi reci gde je to vojska republike Srbije bila u Hrvatskoj. A ta priznanja ti samo govore kako je nekome spolja odgovaralo razbijanje Jugoslavije. Pa mi onda reci po cemu bi to Knin i okolina morali da budu deo Hrvatske drzave i reci mi kad su to poslednji put bili (samo nemoj mi pominjati NDH).

Kazna je naravno nebitna, ovo bi trebao da bude samo pocetak. Srbija nikako ne sme da odustaje sa od tuzbe za genocid i mora traziti ratnu odstetu. Nekoliko stotina hiljada Srba je izbrisano sa jednog prostora verovatno zauvek i to ce neko morati da plati i Srbija ne sme dozvoliti da se to zaboravi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Срамна пресуда! Требали ли су ђубре на доживотну да осуде!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
неће ови одлежати ни пола те казне ...  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Citat
Dobro si me nasmija.... Ajde malo procitaj koliko je tenkova iz Srbije doslo u Hr, koliko je Hrvatskih obitelji moralo otici iz Knina, Vukovara, Benkovca, itd jer nisu bili Srpske nacionalnosti, ajde procitaj koliko je km2 bilo oduzetoj hrvatskom narodu od 91. pa do 95. a dio slavonije do 97.godine....

Hrvatska i Srbija nisu postojale nego je postojala Jugoslavija.
Koliko je obitelji moralo otici iz knina? Smile Imate vi Hrvati mnogo vise srece nego pameti da ti kazem ja iskreno Smile Al dobro sreca prati hrabre Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak
Pol
Poruke 88350
OS
MacOS X
Browser
Safari 5.0.3
Necu se vise prepirati sa vama, za mene je ova presuda Sramotna i nadam se da ce se uvaziti zalba odvjetnika hrvatskih generala (kad se podnesu) i da cu se veseliti za godinu dana kad se heroji vrate u Hrvatsku....  Smile

pozz Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 3Gs
Sekao se staklom zbog Gotovine?!

Zbog presude Gotovini zadarski branitelj razbio izlog i sekao se staklom. Okupljeni na Trgu bana Jelačića u Zagrebu plakali i psovali.

U samom centru Zadra, u glavnoj gradskoj ulici, Kalelargi, nedugo nakon izricanja presude generalima Anti Gotovini, Mladenu Markaču i Ivanu Čermaku dogodio se incident koji ilustruje ogorčenost hrvatskih branitelja.

Bivši je branitelj, u besu zbog presude, razbio izlog na jednoj od brojnih radnji na Kalelargi. Dohvatio je komad stakla kojim se izrezao po licu i po telu, nakon čega je, obliven krvlju, zaseo na pločnik. Pozvani su policajci koji su ga vrlo brzo odveli s mesta događaja, prenosi Index.hr.

Više hiljada ljudi na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu dočekalo je s nevericom i povicima nezadovoljstva presudu Anti Gotovini.

Neki od onih koji su od jutra čekali izricanje presude trojici generala zbog ratnih zločina protiv srpskog stanovništva u operaciji Oluja avgusta 1995.godine su se na vest o dugoj kazni zatvora za Gotovinu i Markača rasplakali, dok su drugi glasno psovali.

Direktni prenos na Trgu bana Jelačića bio je u jednom trenutku prekinut zbog "srpskog" prevoda s Nove TV koji je do tada puštan.

Nova TV imala je direktni prenos preko kanala Haškog suda za koga simultano prevodi prevodilac sa srpskog govornog područja, pa je prenos nastavljen preko Hrvatske televizije.

Nakon što je čitanje presude završeno okupljeni su izneli veliki portret Gotovine i transparent sa spiskom "hrvatskih izdajajnika" na kojem su bili i bivši predsednik Stjepan Mesić, kao i aktuelni Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor.

Glumac Božidar Alić poručio je na skupu da Hrvati nikada nece priznati Haški sud i da, kako je kazao, rat protiv Hrvatske još traje.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 93
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.19 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.