posto sam ov clan kako bre ne mogu da koristin pretragu nego moram da trazim da pisem bilo sta da bi mogao da koristim pretragu.znaci koliki je minimalan broj postova da bi mogao da je koristim?nikakve logike nema ukidati pretragu novim korisnicima:( iz prostog razloga sto verovatno vec ta tema koju zeli da postavi vec postoji.ali ovo nije moj problem vec koji je min. broj postova????? poz!!!!
Apsolutno je logicno da kada je vec situacija takva da imamo manjak tehnickih resursa, slavinu zavrnemo upravo onima koji parazitiraju a ne ukljucuju se u diskusije koje su poenta postojanja ove stranice. Potreban je dovoljan broj postova i dovoljna aktivnost, a koliko je to dovoljno ne planiram pisati javno posebno sto moze da se desi da se promeni na vise ili manje. Locked.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!