Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Finansijski problem i sukob intelekta sa buducnoscu  (Pročitano 607 puta)
17. Feb 2014, 19:28:40
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
Browser
Chrome 32.0.1700.107
E treba mi pomoc
Vec par godina se mucim, tacnije celu srednju, nemam kompjuter. Nikako da ga kupim, nema para, pa ni onaj od 20 000. Imao netbook u drugoj godini, sad neki drugi malo bolji. I sad dosao do neke love 25 000. Pa mislim, da li da sklopim PC ili da kupim asus nexus 7 tablet ovaj sa full HD. Kosta 25000 na e klik sajtu, nzm da li je pouzdano ali pretpostavljam da je kvalitet svuda isti, i kod onih gde kosta 32 000 i 25000 jer je upakovan u kutiju ahahaha.
Ako kupim PC, sedecu po ceo dan u kuci, a sa tabletom mogu gde hocu. Posto mi je iq 170+ a malo sam ne sredjen u zivotu, vidi se iz pisanja, ne znam da li bi mi pruzio razvoj intelekta PC vie od tableta, a da uzmemo u obzir ne kretanje zbog racunara.
Vec primetim kako mi memorija opada od ne koriscnja, NPR. sad mogu da zapamtim 60 nasumicnih brojeva za 15 sec a nekada sam mogao za 5.... Ipak niko koga znam mi nije ravan ali me brine buducnost.
GLAVNO PITANJE: Hoce li me tablet usporiti i unistiti ak uzmemo u obzir da cu moci svugde sa njim "fizicki" u odosu na RACUNAR ispred koga cu po ceo dan blejati? STa da kupim? jer necu imati pare bar jos godinu dana ni za sta. BTW trazim posao vec dugooo + studiram hemijsko inzenjerstvo loool
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 32.0.1700.99
tablet definitivno ako neces da se usedis i iskrivis kicmu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.