E treba mi pomoc Vec par godina se mucim, tacnije celu srednju, nemam kompjuter. Nikako da ga kupim, nema para, pa ni onaj od 20 000. Imao netbook u drugoj godini, sad neki drugi malo bolji. I sad dosao do neke love 25 000. Pa mislim, da li da sklopim PC ili da kupim asus nexus 7 tablet ovaj sa full HD. Kosta 25000 na e klik sajtu, nzm da li je pouzdano ali pretpostavljam da je kvalitet svuda isti, i kod onih gde kosta 32 000 i 25000 jer je upakovan u kutiju ahahaha. Ako kupim PC, sedecu po ceo dan u kuci, a sa tabletom mogu gde hocu. Posto mi je iq 170+ a malo sam ne sredjen u zivotu, vidi se iz pisanja, ne znam da li bi mi pruzio razvoj intelekta PC vie od tableta, a da uzmemo u obzir ne kretanje zbog racunara. Vec primetim kako mi memorija opada od ne koriscnja, NPR. sad mogu da zapamtim 60 nasumicnih brojeva za 15 sec a nekada sam mogao za 5.... Ipak niko koga znam mi nije ravan ali me brine buducnost. GLAVNO PITANJE: Hoce li me tablet usporiti i unistiti ak uzmemo u obzir da cu moci svugde sa njim "fizicki" u odosu na RACUNAR ispred koga cu po ceo dan blejati? STa da kupim? jer necu imati pare bar jos godinu dana ni za sta. BTW trazim posao vec dugooo + studiram hemijsko inzenjerstvo loool