"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Anica Dobra se pre 7 godina obnažila u nemačkom filmu "Spieler"
DOBRA JE NAJBOLJA!
U proteklih petnaestak godina Anica Dobra bila je prisutnija na nemačkom filmskom tržištu, nego na domaćem, srpskom. Posle "Crnog bombardera", snimljenog 1992. godine, jedna od naših najpoznatijih i, u to vreme najseksepilnijih glumica, pojavila se u svega nekoliko projekata domaće produkcije. Kada smo kod njenog seksepila, domaća publika nije imala priliku da uživa u Aničinim golišavim scena, ali nemačka, očigledno jeste. Godine 1990, tada dvadesetsedmogodišnja Anica, u ulozi mlade Katrin u filmu "Spieler" (''Igrač''), pored glumačkog, pokazala je da poseduje još kvaliteta, vrednih pokazivanja. Igrajući u filmu naivnu rođaku propalog kockara, koji se kasnije zaljubljuje u nju, Dobra je pokazala kolika je glumačka veličina. U prošlom broju "Sveta" objavili smo fotografije mlade Nade Macanković iz filma "Stvar srca", a mogli bismo i da zaključimo da je Anica Dobra na dobrom putu da dobije naslednicu.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Momci, bez namere da vas demoralisem, rekao bih da je u doticnom klipu u pitanju tzv. Body Double, iliti neka druga riba slicne gradje slika svoje telo da ne bi glumica....
na koj link mislite ? onaj iz domaceg filma kad je u onim pantalonama- helankama - neradi nek ga neko opet nakaci ... a iz tog nemackog filma ja nevidim nigde gde je link za to ?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.