Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Anger Management (2012 - ) - Serija  (Pročitano 8463 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
Citat
'Anger Management' gets 90-episode pickup: FX greenlights mammoth renewal after solid trial run
Malo rano za renewal toliko epizoda a pretpostavljam da odlazu jer ce nasnimiti dosta pa prikazivati...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Pa ocekivano je bilo 90 epizoda...po mom misljenju trebali su da krenu sa snimanjem, i onda pocnu da prikazuju tu negde sredinom sledece godine, i naravno uporedno nastave sa snimanjem...ovako, do 2014-e ja cu zaboraviti ovu seriju, a i o cemu je uopste.
IP sačuvana
social share

Calmly.. walk down the road.. and into your death..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.02
ovako, do 2014-e ja cu zaboraviti ovu seriju, a i o cemu je uopste.
Ti i ja mozda, Ameri tesko sa rerunom koji ce im davati na TV-u.  Smile

Sta ga znam, da su "uboli zlatnu koku" i jesu(OK je serija i zasluzuje makar 3-4 sezone) ali mi je nekako prerano. Bolje da su snimali godinu za godinom pa sta ispadne...
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.89
Баш је сада гледам... када је наставак... ако сам добро разумео тек 2014???  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Баш је сада гледам... када је наставак... ако сам добро разумео тек 2014???  Smiley 1

Sad su najavili skoro, krece od 17 Januara ove godine Smile Ne znam sto su prvo napisali 2014...
Bice 90 epizoda.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Видех данас, баш ми је било нелогично да снимају сада 150 епизода па да пуштају за годину и по дана... овако екстра...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sve mi je jasno,sada kada je srce prazno

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 338
Zastava Jamaica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
HTC tattoo
Jedva cekam da nastave dalje sa snimanjem serija je dojaja..Mada Carli Sin je ispao malo iz forme...
IP sačuvana
social share
sve dodje na svoje..ne mrzim ih..jer mrznja te odvede gde te drugi zele..nek me mrze jos vise..ja njima palim svecu u crkvi za sve koji me mrze da zive sto duze i da me jos vise mrze...samo nek su zivi i zdravi..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Dobre su prve dve epizode nove sezone, treca izlazi tokom noci.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17305
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
Charlie Sheen On 'Anger Management': Actor Reveals Why He Joined The FX Show

Charlie Sheen has fired back at the man who has sued "Anger Management" producer Joe Roth for more than $50 million, claiming that his involvement in turning the 2003 movie starring Jack Nicholson and Adam Sandler into a television show has gone unpaid for. TMZ reports that the 47-year-old actor filed a declaration against Jason Shuman in his impending lawsuit, stating that he was unaware of his presence in the development of the hit FX show.

What's more, Sheen goes on to claim that the show appealed to him personally due to his well-publicized meltdown in the spring of 2011, including bizarre behavior on set of "Two and a Half Men" and statements about "winning" and "tiger blood" in a televised interview. The website quotes revealing lines from Sheen's statement where he says he joined "Anger Management" because "there had been a lot of publicity over the preceding few months as to whether I might have my own 'anger management' issues" and that "the irony of portraying an anger management therapist (as opposed to an anger management patient) appealed to me."

And as much as he is defending the producer of his new show, Sheen hasn't been as kind about "Men" creator Chuck Lorre in the past, calling him a "sad silly fool" and "low rent, nutless sociopath." In a recent interview with David Letterman in January, Sheen also called his former sitcom a flop: "I am dead, but so's the show."

huffingtonpost.com
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
пратим серију али страшно иритирају мртва селма блер и још мртвија шавни или како се већ каже смит Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.