Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Slucajno sam obrisao poruku  (Pročitano 5030 puta)
04. Jan 2016, 21:37:19
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Apple iPhone 7
pozdrav ljudi, nadam se da medju vama ima poznavaoca u vezi sa ovim malim problemom koji mi se desio...

naime slucajno sam obrisao jednu poruku danas u toku dana, pa me zanima jel moguce nekako da dodjem do broja tog telefona koji mi je poslao tu poruku (dakle ne treba mi sadrzaj poruke, moze samo taj broj pa bih ga ja kontaktirao) ?  da li ima neka fora da se to proveri preko neta, ako ne sutra bih zvao mts da ih pitam da li je moguce nekako oni da mi pomognu u vezi toga ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 31.0
Pogledaj na mts portalu da li mogu da se vide i poruke.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
mob
Apple iPhone 7
bio sam danas do mts-a. pa oni su raspad zivi. tehnicka podrska im je NULAAAAA !!!

odem kod njih lepo im kazem da mi treba listing od juce, zena me prvo gleda minut i onda kaze ne moze. ja kao pitam zasto ona onda kao moze ali mozete da podnesete zahtev ceka se 8 (OSAM ALO BREEE !! ) dana. ja pitam jel moze to malo brze ona kao pa imate opciju da se prijavite na mts portal i onda mozete odmah da vidite.  Ja razmislja brate jel ova luda il me zaj***, reko pa sto mi to nisi odma rekla... da mi ona username i password tamo, dodjem kuci pokusam da se konektujem izlazi obavestenje mts portal trenutno nije u funkciji... ja vec tu smoren u sebi psujem im sve, reko koji ste vi debili, retardi itd.

krem de la krem sledi sad, opet pozovem korisn. servis, kazem im sve dosao ja lepo danas ovo ono, dala mi vasa koleginica user name i pw i kad sam pokusao da se konektujem pisalo je da mts portal trenutno nije u funkciji, pokusajte kasnije. Sta da radim ?

operater: "Pa pokusajte kasnije."

Alooooooo bre mentoli !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11.2
Browser
Safari 601.3.9
mob
Apple 15
Telenor je van funkcije do 3. ili 4. svakog meseca.. jer valjda prave presek stanja, sta li... tako da je moguce da je i kod njih isti problem, samo sto su retardirani da ne stave obavestenje....

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung S8 Plus
Cudno za mts. U VIP-u se ulogujes na sajtu i pregledas listinge koliko ti volja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.