ova maca je u zivotnoj opasnosti: alergicna je na sunce i do kraja ce dobiti karcinom ako je neko ne uzme! ! ! Zdrava, vesela, umiljata, sterilisana . . . mora biti u stanu, ionako je jedva zivu glavu izvukla, pa zar sad treba da strada kad je stigla dovde? molim vas, razmislite i vi i vasi prijatelji . . . Nadjite neko mesto u srcima za nju! tel. 064-1269323
maca je prelepa i umiljata. . .
maca bi trebala uskoro da dodje kod mene cuvanje. Ja bih je zadrzala za stalno, ali vec imam 2 usvojene mace i psa, ako je zadrzim uskoro cemo svi biti za usvajanje. . . A i narednih 10ak dana imam u gostima 2 pudle. . .
kukam svuda. . . Sve ljude koje poznajem sam kontaktirala. . . Ako znate nekog ko bi mogao da joj pomogne. . .
evo nekih njenih fotki
<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora Belgrade (Vreme: 13. Jul 2010, 11:58:06)
« Poslednja izmena: 13. Jul 2010, 13:33:21 od chelavi1 »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.