Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Amorova strela udara četiri puta u životu  (Pročitano 4474 puta)
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Svako ima dušu, zavisi koliko je ko spreman da se prema njoj odnosi korektno, otvoreno i istinito.
Suprotno tome je zatvorena, haotična i besciljna.

Definisi "dusu".

Citat
Onako nešto može da piše samo neko ko nije osetio nikada, nikakvu ljubav i to verovatno datira iz detinjstva.
To su teški emotivni hendikepi koji obično cepaju ličnost i misle da ako sebe izuzmu iz pojma ljubavi, ista ne može da ih rani (jer ne može ni da ih dodirne). Onda im je kao lakše.

Definisi ljubav, van telesne privlacnosti, afiniteta prema seksualnom cinu i reakcije okoline na tvoj prelepog decka.

Citat
Velika stavka koju usput svi zaboravljaju - ljubav, pre svega nosimo u sebi.

To ne mora da bude slucaj. Sve zavisi od niza faktora u zivotu.

Citat
Ako biramo izmedju toga da vole nas i da mi volimo, mislim da je mnogo bogatiji osećaj duše ako mi volimo. Ovo drugo može biti i dosadno.

Voleti je na kraju razumeti. Ipak, postoje 2 definicije ljubavi: ona koju sam ja pomenuo i razumevanje. Ljubav koja se "obradjuje" u ovoj temi je upravo ona koju sam pomenuo u prethodnom postu.

« Poslednja izmena: 08. Avg 2012, 02:07:31 od Skiner_X »
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Čuj, na temu "Amorova strela udara....." koja sadrži statističke podatke i pretpostavke, da ti definišem dušu, ljubav, odnose, kako okolina reaguje na mog/nečijeg partnera sexualnu privlačnost i sve ostalo ?  Smile

No way.

Maximum od mene za večeras ti je - ljubav je stanje duše.

Zaljubljenost je stanje svegaonogaštosesvrstava pod Amorovu strelu (ima tu par sitnica koje bi mi oduzele pola posta).

p.s. dečka uglavnom krijem  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.01
Citat
Čuj, na temu "Amorova strela udara....." koja sadrži statističke podatke i pretpostavke, da ti definišem dušu, ljubav, odnose, kako okolina reaguje na mog/nečijeg partnera sexualnu privlačnost i sve ostalo ?

Zasto da ne? Ja tvrdim da dusa ne postoji. Ubedi me u suprotno.

Citat
Zaljubljenost je stanje svegaonogaštosesvrstava pod Amorovu strelu (ima tu par sitnica koje bi mi oduzele pola posta).

Zaljubljenost, prema sveprihvacnom misljenju, zahteva lika/devojku, koji pridju sa dovoljno ubedljivom pricom i fizickim izgledom koji zadovoljava subjektivne kriterujime. Vremenom raste seksualna tenzija i dolazi do cina (unapred) propalog pokusaja reprodukcije radi zadovoljavanja bazicnih instinkta. Ono sto mene cudi je to sto ljudi pokusavaju da, pre svega, sami sami da dokazu da tu postoji nesto vise.

Citat
p.s. dečka uglavnom krijem

O o o, kako to?! O o o, zasto to?
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 1056
Zastava Београд,Савски Венац;
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 14.0.1
mob
Nokia 
zaljubim se pet sest puta u roku od pet minuta  Smile
Haha,baš tako,ako ne i više puta.Smiley
« Poslednja izmena: 10. Avg 2012, 03:01:41 od ...Brate moj... »
IP sačuvana
social share
Pozdrav za sve one koji su bili tu, i za sve one koje su još tu!
A, pozdrav i za one koji nisu bili i niti će biti.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.