Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Oscar - Velika Americka Prevara  (Pročitano 342 puta)
28. Apr 2005, 10:10:56
Ucesnik diskusija

Karakter je mala stvar koja cini veliku razliku

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 66
Jednostavno dodele Oscara su me uvek nervirale. Zasto? Zato sto najbolji retko kada su i bili najbolji prema misljenju Americke filmske akademije, sto me dovodi do zakljucka da oni koji se zaista razumeju u film nalaze se negde drugde, mozda u Kanu.Od tuda mi je i  razumljivo dugogodisnje odbijanje Woody Allena da postane uvazeni clan iste. Ako pogledamo listu onih koji nikada nisu dobili Oscara dolazimo do zakljucka da je bolje ne dobiti ga jer na taj nacin samo ste osigurali mesto medju sledecim velikanima:
Charlie Chaplin, Alfred Hichcock, Martin Scorsese, Sergio Leone, Stanley Kubrick, Howard Hawks,
Akira Kurosawa, Francois Truffaut, Orson Welles, Federico Fellini, Brian De palma, Sidney Lumet..Toliko o reziserima

Sa druge strane setimo se samo nekih filmova koji su dobili Oscare
- Chicago (grozota) - pored Sve o Smitu i Ispovesti opasnog uma
- Gospodar Prstenova (Tolkin mora da se okretao u grobu dok mu se nije smucilo) - pored Misticne Reke i Seabiscuit-a
-  A Beautiful Mind - Pored Amelije Pulen
- Gladijator - Pored O brate gde si
- Zaljubljeni Sekspir - Pored Spasavanje Redova Rajana, Zivot je lep i Trumanovog Soa
- Titanik - Pored Poverljivo iz L.A. , Good will Huntinga i As good as it gets
- Forest Gump (ovo me posebno boli) pored Bekstva iz Sosenka
- Ples sa vukovima pord Dobrih Momaka
- Ordinary People pored Raging Bulla
- Rocky pored Taksiste
- Amadeus pored Bilo jednom u Americi
- Oliver pored najboljeg ikada snimljenog filma Bilo jednom na divljem zapadu
- West Side story pored Hustlera
- Gigi pored Vertigo i Touch of Evil
- Put oko sveta za 80 dana pored Sedam Samuraja (ovo je vec idiotizam)
- Greatest Shaw on earth pored Singing in the rain
- The best year of our lives pored It's a Wonderful life, Velikog sna i Ozloglasene
- Going My Way pored Double Indemnity i Laure
- Mrs. Miniver pored Velicanstvenih Ambersonovih
- Kako je zelena bila moja dolina pored Malteskog Sokola i Gradjanina Kejna
- Great Ziegfield pored Modernih Vremena
- Cavalcade pored I'am fugative from chain gang

Sve u svemu zadnjih godina kada cujem da je neki film dobio Oscara ja se dobro potrudim da ga izbegnem sto i vama toplo preporucujem
« Poslednja izmena: 28. Apr 2005, 10:32:04 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Bez ALLCAPS naslova.
ALLCAPS tj pisanje velikim slovima vrlo je upadljivo i ruzno za gledanje i prema internet bontonu koji se postuje u celom svetu smatra se vikanjem.
Tako pa da znas za ubuduce, da ne moram da editujem naslove.
« Poslednja izmena: 28. Apr 2005, 10:34:50 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.