Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Amerika vs Evropa, u pogledu Kosovskog problema  (Pročitano 3136 puta)
21. Jun 2007, 22:17:17
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
nesto mi kopka mozak ovih dana:  George Bush je u Albaniji i Bugarskoj rekao da ce Kosovo i Metohija dobiti nezavisnost, a Srbija biti 'nagradjena' ulaskom u NATO. Par dana kasnije, obnovljeni pregovori sa EU, na sve strane pljushte pohvale o tome kako nova vlada saradjuje kako je proevropska itd. Izrucen je neki grashak iz Republike Srpske (a ne iz Srbije), a Srbiju hvale za saradnju! Amerika je to prokomentarisala slabo (ili nikako), uglavnom su nas evropljani castili  Smile
A onda neshto shto nisam ocekivao: Karla Del Ponte kaze kako ne treba zuriti sa odlukom o statusu Kosova dok mi ne uhapsimo Mladica, jer bi to gurnulo srbiju u extremizam i ona nikad nece dobiti Ratka.
A sad poenta ovog izlaganja Smile
Ja mislim da bi Evropa radije da nam oni uzmu Kosovo, a da nam daju clanstvo u EU, nego da ga uzme USA i da nam da clanstvo u NATO. Ustvari poslednje dve godine sve je veci jaz izmedju EU i USA. Shta vi mislite o tome? I shta bi bilo najbolje po nas? ajd da vas cujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 838
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung ZV - 10
Косово у Србији,Младић начелник генералштаба(и он у Србији,НАРАВНО!),и ако баш неки хоће може и Европа,али ја баш и нисам за то.Нато?НИКАДА!!!!!
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
 Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Караџић за председника Србије, Шешељ премијер чији је први саветник Владимир Путин, а Вучић министар полиције.
У Суботици и Книну су распоређене нуклеарне главе које су окренуте према Бриселу, Вашингтону, Берлину, Лондону....

Живела Велика Србија.

п.с.Amerika vs Evropa, најбоље за нас је Р.Ф.
Smile Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
... a Mesić predstavnik hrvatske manjine u srpskom parlamentu  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Uzmu nam Kosovo, ostave nam ljudske olupione poput glavitja, prime nas u Nato koji nas je uzorao kao brazdu...Stvarno ta Amerika i EU misle na nas....... Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Sto se mene licno tice, protiv sam ulazka u NATO jer ne vidim koristi od toga. Podrzavam ulazak u EU. Kosmet treba svim silama braniti, pre svega diplomatskim i lobistickim kanalima. U sustini mislim da bi po nas mnogo povoljnije bilo kada bi se SAD povukle iz Kosovskog problema. Evropa je mnogo blaza, a i trenutni stavovi nekih clanica EU su vise iznudjeni pritiscima iz Vasingtona nego sto su to zaista njihovi stavovi. Podrsku bi nam uz Americko nemesanje sigurno dali Rim (koji sada glumi ludilo), Berlin, mozda Pariz (oni se slihtaju Amerima to se vidi iz aviona) uz vec zemlje na nasoj strani (Spanija, Slovacka, Grcka) i Siptari bi se nasli u problemu. Nazalost Ameri su Siptarima jos 1999. godine obecali nezavisnost i sad samo zele da sprovedu dogovor.
Problem predstavlja i nasa drzava koja nema adekvatno resenje za Kosovo odnosno sta raditi sa njim, sem sto ponavljamo da treba da ostane u Srbiji. Moramo da konkretizujemo resenje i dostavimo Moskvi koja bi to sigurno gurala. Uostalom i Sergej Lavrov je trazio da se Beograd konkretno izjasni.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Sto se mene licno tice, protiv sam ulazka u NATO jer ne vidim koristi od toga. Podrzavam ulazak u EU. Kosmet treba svim silama braniti, pre svega diplomatskim i lobistickim kanalima. U sustini mislim da bi po nas mnogo povoljnije bilo kada bi se SAD povukle iz Kosovskog problema. Evropa je mnogo blaza, a i trenutni stavovi nekih clanica EU su vise iznudjeni pritiscima iz Vasingtona nego sto su to zaista njihovi stavovi. Podrsku bi nam uz Americko nemesanje sigurno dali Rim (koji sada glumi ludilo), Berlin, mozda Pariz (oni se slihtaju Amerima to se vidi iz aviona) uz vec zemlje na nasoj strani (Spanija, Slovacka, Grcka) i Siptari bi se nasli u problemu. Nazalost Ameri su Siptarima jos 1999. godine obecali nezavisnost i sad samo zele da sprovedu dogovor.
Problem predstavlja i nasa drzava koja nema adekvatno resenje za Kosovo odnosno sta raditi sa njim, sem sto ponavljamo da treba da ostane u Srbiji. Moramo da konkretizujemo resenje i dostavimo Moskvi koja bi to sigurno gurala. Uostalom i Sergej Lavrov je trazio da se Beograd konkretno izjasni.
Reci to njima. Misle da su stvoreni za rjesavanje svih problema svijeta. To bi mozda i bilo dobro da te iste probleme oni ne stvaraju. Kadija te tuzi....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ne misle oni da su stvoreni vec samo rade ono sto je oduvek radila svetska velesila. Nekada Turska pa Austro-ugarska, sada Amerika, sutra Kina...
Oni jednostavno jure samo svoj interes i to je razumljivo. Ne treba zaboraviti da bi Kosovo odavno bilo nezavisno da je ono prioritet u spoljnoj politici Vasingtona. Njima sada gori pod nogama u Iraku i Avganistanu, kuva se u Iranu, plus tradicionalna sranja u i oko Izraela tako da ih Kosovo ne zanima. Oni samo kazu kad ih neko pita "nezavisno treba da bude" i kraj. Medjutim nece ni izbliza da koriste sve mehanizme sile da Siptarima po svaku cenu obezbede nezavisnost. Mogu, ali nece. Jer da hoce ne bi se unterhaltovali sa ovolikim pregovorima, rezolucijama i ostalim sranjima.
Iako u medijima ne deluje tako (jer nama se predstavljaju samo stavovi Vasingtona o Kosovu) treba da se zna da na bilo kom samitu gde SAD ucestvuje Kosmeta se dotaknu onako ofrlje pod tackom razno. Dakle tu je nama sansa. Rusija mnogo vise obraca paznju na Kosovo i zato (oj nasi politicari opametite se) treba stisnuti i predociti realno resenje sa kojim bi Putin posle mogao da vitla na sastancima sa EU i SAD.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ne misle oni da su stvoreni vec samo rade ono sto je oduvek radila svetska velesila. Nekada Turska pa Austro-ugarska, sada Amerika, sutra Kina...
Oni jednostavno jure samo svoj interes i to je razumljivo. Ne treba zaboraviti da bi Kosovo odavno bilo nezavisno da je ono prioritet u spoljnoj politici Vasingtona. Njima sada gori pod nogama u Iraku i Avganistanu, kuva se u Iranu, plus tradicionalna sranja u i oko Izraela tako da ih Kosovo ne zanima. Oni samo kazu kad ih neko pita "nezavisno treba da bude" i kraj. Medjutim nece ni izbliza da koriste sve mehanizme sile da Siptarima po svaku cenu obezbede nezavisnost. Mogu, ali nece. Jer da hoce ne bi se unterhaltovali sa ovolikim pregovorima, rezolucijama i ostalim sranjima.
Iako u medijima ne deluje tako (jer nama se predstavljaju samo stavovi Vasingtona o Kosovu) treba da se zna da na bilo kom samitu gde SAD ucestvuje Kosmeta se dotaknu onako ofrlje pod tackom razno. Dakle tu je nama sansa. Rusija mnogo vise obraca paznju na Kosovo i zato (oj nasi politicari opametite se) treba stisnuti i predociti realno resenje sa kojim bi Putin posle mogao da vitla na sastancima sa EU i SAD.
Da, ali prije su postojali neki nacini borbe, a sada se borba izgubila negdje u politickom rijecniku....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Ne moze drugi da se bore za tebe ako ni ti sam ne znas sta hoces. Generalno ja kao Srbin ne razumem Kostunicino "vise od autonomije, manje od nezavisnosti". Ne mozes sa takvim "resenjima" pred Putina ili bilo koga drugog u svetu. To je neozbiljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ne moze drugi da se bore za tebe ako ni ti sam ne znas sta hoces. Generalno ja kao Srbin ne razumem Kostunicino "vise od autonomije, manje od nezavisnosti". Ne mozes sa takvim "resenjima" pred Putina ili bilo koga drugog u svetu. To je neozbiljno.
Stvarno smo nedoreceni, to nam i Rusi zamjeraju, mozda jedini ozbiljiji saveznik u borbi oko KiM.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
E pa posle ce nam djavo biti kriv. Ni ja nisam verovao da ce nam Rusi iskreno pomoci, ali mislim da nas sada veze mnogo vise interesa. Opet kazem, nismo glupa nacija, daj da napravimo plan (realan) sa kojim cemo moci pred svet! Sta hocemo sa Kosmetom. Stanje pre 1999. godine nije moguce, a i brate da se ne lazemo to i nije bilo normalno. Sa druge strane necu ni vreme kakvo je recimo bilo 1987. godine kada si dobijao batine samo zato sto si Srbin. Cuvena vremena Azema Vlasija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Dati im svu ekonomsku nezavisnost, pare ce ostajati na Kosovu. Spoljnu politiku dati Srbiji. Napraviti neku mix policiju, tako da nemaju izgovor za navodnu represiju....Problem je u njima, nivo komunikativnosti je veci kod naendertalca nego kod prosjecnog Albanca....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Da to bi bilo okej resenje, ali je fora sto su oni sistematski trovani kao nacija protiv nas. To traje jos od balista. Generacije koje su rodjene od onih demonstracija po Pristini 1981. godine su sada srz njihovog naroda. Sa Vlasijem, Suroijem i Malicijem i mozes da razgovaras. Sa Aljbinom Kurtijem ni pod razno. A Kurti je popularniji od svih navedenih zajedno. Dakle sto radikalniji, vise te vole. Tu je problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Tu onda imamo iskrivljenu percepciju stvarnosti, nikad se gubi i dobija sve....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Bas to. Kada smo mogli da sredimo situaciju bio nam je pogresan na vlasti. Bez obzira na sve, treba se boriti. Ali imati jasne ciljeve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 [Sve]
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.