Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 10:31:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Američki ratni bod u barskoj luci  (Pročitano 2915 puta)
15. Apr 2009, 08:41:19
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Apple 15
Američki ratni bod u barskoj luci
Autor: Tanjug | 14.04.2009. - 22:36

Crnogorski predsednik Filip Vujanović pozdravio je danas boravak američkog ratnog broad "Klakring FFG42" u crnogorskim vodama ocenivši da je to snažan dokaz saradnje sa mornaricom Sjedinjenih Američkih Država.

Vujanović je, kako su preneli podgorički mediji, na ceremoniji priređenoj na brodu američke mornarice, u Baru, rekao da je ta poseta "dokaz saradnje i američkih vojnika sa civilima".
Brod mornarice SAD uplovio je u barsku luku juče i tu će ostati do sutra. Vujanović je rekao da je zadovoljan dobrom saradnjom sa Nacionalnom gardom države Mejn, u finansijskoj i ekspertskoj pomoći za otklanjanje viška naoružanja.
Komandant pomorskih snaga NATO-a za Evropu i Afriku, admiral Mark Ficdžerald, koji je danas doputovao u Crnu Goru, kazao je da je poseta američkog broda veoma značajna, jer dolazi nakon NATO samita u Strazburu. On je podsetio da je na tom samitu Crna Gora pohvaljena zbog velikog progresa na putu evroatlanskih integracija.
Američki ambasador u Crnoj Gori Roderik Mur rekao je da prisustvo broda mornarice SAD u Baru podseća na decenije dobrih odnosa Amerike i Crne Gore i naveo da "nije slučajno" što je brod u Baru na godišnjicu katastrofalnog zemljotresa na Crnogorskom primorju.
Sutra se, naime, navršava tri decenije od razornog zemljotresa koji je pogodio Crnogorsko primorje. Mur je rekao da kolektivna bezbednost znači više bezbednosti i dodao da je uveren da će Crna Gora uskoro biti primljena u NATO.
Vojnoj ceremoniji u Luci Bar su prisustvovali premijer Milo Đukanović, predsednik Skupštine Ranko Krivokapić, ministri odbrane, unutrašnjih i inostanih poslova, Boro Vučinić, Jusuf Kalamperović i Milan Roćen i načelnik Generalštaba Dragan Samardžić.
"Klakring" je fregata sa navođenim projektilima iz klase "Oliver Hazard Peri" koja, kao protivpodmorničko borbeno plovilo, obezbeđuje zaštitu misija snabdevanja pomorskih amfibijskih snaga, vojnih i trgovačkih konvoja. Fregata je dobila ime po kontraadmiralu Tomasu Klakringu, podmorničkom heroju iz rata na Pacifiku tokom Drugog svetskog rata.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
oooo,al ce da likuju Crnogorcine...
jos su i Siptari tu blizu,ima svi u paketu da slave do besvesti...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
kad bi josh neko objasnio crnogorcima da su peri fregate najmanji ratni brodovi u americhkoj floti i da je njihov "ponosni predshjednik"  Smile Smile pozdravio oficire u rangu komandira chete ...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
kad bi josh neko objasnio crnogorcima da su peri fregate najmanji ratni brodovi u americhkoj floti i da je njihov "ponosni predshjednik"  Smile Smile pozdravio oficire u rangu komandira chete ...  Smile Smile Smile
Немој да им квариш. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

Za njih je i ovo mnogo. Smile
Je da sam neki admiral u Amerckoj floti,poslo bi patrolni camac,po mogucstvu neki gumeni. Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64

Za njih je i ovo mnogo. Smile
Je da sam neki admiral u Amerckoj floti,poslo bi patrolni camac,po mogucstvu neki gumeni. Smile Smile
Ма не, овај чамчић  Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2009, 18:57:16 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

E to je za njih. Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Dakle, muka mi je od tog natoa. Primice svakoga koga su prvo drknuli, a sada im trebaju baze, luke, ljudi - da obavljaju poslove za njih. Svi smo otisli u p.m. A Crnogorci su zadovoljni sradanjom "u finansijskoj i ekspertskoj pomoći za otklanjanje viška naoružanja". Smile

Ti me roknes, a onda mi "pomazes" da se totalno razoruzam, a ja prezadovoljan...
Majku im podmuklu prevarantsku, em biju i ruse koga hoce,  em hoce da zavladaju svetom, em hoce jos i mozak da ti operu. Prave drustvo "sretnih robova". Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Dakle, muka mi je od tog natoa. Primice svakoga koga su prvo drknuli, a sada im trebaju baze, luke, ljudi - da obavljaju poslove za njih. Svi smo otisli u p.m. A Crnogorci su zadovoljni sradanjom "u finansijskoj i ekspertskoj pomoći za otklanjanje viška naoružanja". Smile

Ti me roknes, a onda mi "pomazes" da se totalno razoruzam, a ja prezadovoljan...
Majku im podmuklu prevarantsku, em biju i ruse koga hoce,  em hoce da zavladaju svetom, em hoce jos i mozak da ti operu. Prave drustvo "sretnih robova". Smile Smile Smile

eee,apsolutno te razumem...
i ja svaki dan to kazem wanna-be-amerima i Cedoidima na politici,ali nekim ljudima jednostavno ne ulazi u glavu,a drugim pak,zaista treba Zelena karta...
jos ljudi placu i besne sto drzava nece tamo,nego oce da ostane neutralna(sto nije bas ono sto mislim pametnim,ali ne bi mi smetalo...)
posto me zaista ruke vise bole od pisanja cinjenica i tekstova,koji,posto Cedoidi ostanu bez argumenata,ostanu bez odgovora,samo cu reci...ne d'o Bog da udjemo u NATO.n'e do Bog...
ako ne ni zbog razuma i casti,makar iz postovanja prema brojim ljudima poginulim pod njihovom  tiranijom i makar iz postovanja prema nasoj zemlji za koju su se borili nasi preci...(iako ce je zapad na kraju svessti na nekadasnji Beogradski pasaluk...)
« Poslednja izmena: 16. Apr 2009, 19:59:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4008
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20

E moj Papalu sve to stoji,ali sta vredi kad uvek ima prodanih dusa koje ce za saku dolara da prodaju sve. Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 10:31:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.