Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:49:02
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Rambo umire herojskom smrću  (Pročitano 1333 puta)
02. Maj 2012, 17:43:31
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
Browser
Mozilla Firefox 3.6.27
mob
HTC Smart
Glumac Silvester Stalone izjavio je da će čuveni filmski lik Rambo, koga je glumio u prethodnim filmovima, okončati svoj život u novom nastavku koji je u pripremi.

Stalone je izjavio da je spreman za finalni deo priče o vijetnamskom ratnom veteranu i da će ga ponovo igrati u svojoj 65. godini. Stalone već radi na scenariju a u intervjuu za MTV otkrio je da će Rambo ovoga puta svoju poslednju bitku voditi protiv meksičkog narko kartela i da je Rambova sudbina da "umre herojskom smrću".

Stalone je prvi put glumio Ramba 1982. godine a poslednji put 2008. O okončanju serijala rekao je: To je kulminacija života i trenutak kada Rambo prati svoju sudbinu. On neće umreti kao farmer u penziji, to mora da bude herojski. Jer on je heroj...

Prilikom snimanja prvog dela filma Stalone se ozbiljno sukobio sa rediteljem Tedom Kočefom (Ted Kotchef) kome je polomio tri rebra. Ozbiljne zamerke imao je na originalni kraj filma u kome je Rambo trrebalo da izvrši samoubistvo, toliko da ga je studio ugovorom i pretnjom sudom obavezao da se vrati na snimanje filma.

"Nakon snimanja prvih scena u Los Anđelesu toliko mi je bilo loše da sam otišao i ispovraćao se. Sve je sa umetničke strane bilo potpuno pogrešno. Emotivno pogrešno. Kraj je sniman ponovo. To je razlika to nije naturalizam. Dramatično je realno jer filmovi su realistične fantazije. Meci su jednostavni, jer možeš da ih kupiš. Emocije ne možeš. One nemaju cenu".

Upitan 2010. godine da li će snimati još jedan nastavak Ramba, Stalone je odgovorio "Ne taman posla, više nema ničega što bih mogao ubijem".

Za sad se još uvek ne zna kada će početi snimanje peteog dela "Ramba" i kada će bioskopska publika imati priliku da vidi poslednji deo jednog od najpopularnijih akcionih filmskih serijala.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Bilo bi i uvredljivo da neko kao Rambo umre prirodno, ipak je taj čovek otelotvorenje rata. Samo, zar nisu to mogli da ostave kao iznenađenje?  Smile
« Poslednja izmena: 03. Maj 2012, 14:31:47 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1823
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia E71
Tačno tako sad ne moramo ni da gledamo  Smile Već vidim scenu kako aktivira bombu i ubija najvećeg dilera droge u severnoj americi  Smile Mislim da ne treba da diraju Ramba jer u ovom poslednjem delu me je kraj oduševio kada se vraća konačno kući posle mnogo godina lutanja.Ona scena kada ulazi u porodični ranč mi je najjača u filmu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1208
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Nokia 
Potpuno sam razocaran. Apsurdno da se u filmu uopste prikazuje kraj zivota glavnog junaka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 11:49:02
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.