Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 05:27:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Starred Up (2013)  (Pročitano 1111 puta)
24. Mar 2014, 18:31:20
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Starred Up (2013)

>> IMDb <<

Opis Filma:

Erik ima 19 godina, i preventivno je preba;en iy popravnog doma u pravi zatvor, zbog svog ekstremno nasilnog ponašanja. Tamo, dok mora da se izbori sa zatvorskim čuvarima i ostalim zatvorenicima, takođe dolazi i u sukob sa svojim ocem Nevom, čovekom koji je i sam proveo dosta godina iza zatvorskih rešetaka...
U zatvoru Erik uči da svoj bes kanališe putem radnih aktivnosti, ali i kroz terapiju sa doktorom Oliverom. Tako otkriva nov način da opstane u surovom svetu. Ipak, postoje snage koje su odlučne da ga unište...

Žanr:  Drama

Režiser:  David Mackenzie

Glavne uloge: Jack O'Connell, Rupert Friend, Ben Mendelsohn

Izvor teksta

filmovanje
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 35.0
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 06. Feb 2015, 20:00:25
[center]

Starred Up (2013) je film koji je prošao dosta nezapaženo a to je velika nepravda i prema filmu i prema ljudima koji su ga snimili. Da ne govorim o tom što je glavna uloga dodeljena mladom glumcu Džeku O Konelu za kog sam prvi put čuo a čije vreme tek dolazi. Toliko je dobar u ovom filmu da ne postoji ne scena u filmu već pokret u kom nije napravio nijednu grešku.
  Maloletnik koji je bio u toj meri nepopravljiv slučaj biva prebačen u pravi zatvor koji ko sve na ovom svetu ima zvaničnu i nezvaničnu hijerarhiju. On kao novajlija mora da se pokaže u obe i to mu odlično uspeva. Čak toliko dobro da posle incidenta koji je napravio glavni među robijašima mora da ga prevaspita. Ne radi to lično već preko zamenika koji je novajlijin otac. Njegov sin je za njega potpuni stranac koga možesamo nasilju da nauči pa zato da bi ga smirio šalje ga na terapiju kod volontera koji ga uči da se može efikasno odbraniti rečima jednako kao pesnicama.
  Ne bih da prepričavam dalje ovaj izuzetno dobar film koji vredi da se pogleda.

Prevideo sam sopstvenu temu o filmu o kom sam već pisao. Zahvaljujem članu foruma koji me je obavestio o tome Smile
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 05:27:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Starred

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.