Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 16:08:36
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Securecard!  (Pročitano 589 puta)
07. Jun 2007, 13:46:50
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Da li neko zna kako mogu da nabavim sacurecard ili paysafecard za trgovinu preko neta? I da li postoji neka druga prepayed kartica za placanje iz Srbije ka inostranstvu (preko neta naravno)?

Cuo sam da je nabavljaju ljudi iz EU i prodaju ovde, zanima me da li neko zna gde da kupim?

Ja radim sa ljudima iz inostranstva ii posao naplacujem preko ceka! Ali ne znam gde da nabavim neku karticu za kupovinu preko neta za svoje potrebe, a ne zelim da idem preko PayPal-a!
« Poslednja izmena: 07. Jun 2007, 14:05:54 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
hm,visa virtuon kartica rajfajzen banke....

PS:link  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Dattebayo!!!!!!!! Ko razume shvatice!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1273
Zastava Denmark
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Nisi me razumeo, treba mi prepayed ili debit card! Ali u smislu onih koje izdaju internet bankovski servisi! A koje se kupuju na trafikama ili u bankama ili narucuju od zastupnika!
« Poslednja izmena: 07. Jun 2007, 14:33:16 od pervertito »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 592
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Nokia N70
evo ja kao Cnjakstru da ti objasnim -

1. trebao bi da zelish preko paypall-a, ja vrishtim od muke shto srbi ne mogu preko paypall-a

2. za trgovinu preko e-bay-a u 90% slucajeva ti terba paypall account.

3. postoje sajtovi - moneybookers.com i bidpay.com koji ti omogucavaju slicnu uslugu, stim shto gomila prodavaca na ebay-u ima problem sa tim da izvrshi transakciju uz pomoc ova dva sajta, koji su po defoltu jeftiniji od paypall-a, shto se tice provizije. jbg, paypall se prvi proshirio.

4. za internet kupovinu ti treba visa virtuon ili visa elektron koju nudi dosta banaka.

5. ja iskljucivo trgujem tako shto bidujem stvari nekoliko dana pre roka, i pitam prodavca oce li primiti preko moneybookers ili bidpay. cesto dobijam pozitivan odgovor, ali jako se iznerviram kad seljak nece.

6. postoji varijanta da pravish trostruki transfer, ako imash nekog preko - sa svoje srpske kartice platish nekome na karticu preko, sa njegove platish preko paypall-a, sa paypalla platish stvar. ne preporucujem.

7. paypall se ne moze varati zbog novog sistema naplacivanja gde prve 4 cifre u svim kreditnim karticama od 2004 sadrze lokacionu informaciju, tako da se zna da si srbin.

8. paypall je najavio da nema nameru u skorije vreme da ozvanici srbiju, zbog istorija internet prevara koje su srbi izvodili, iako smo do sada nas pola miliona srba potpisali peticiju za to.

toliko.
IP sačuvana
social share
There is no Knowledge that is no power
DBZ on Burek forumz

Edit by shone83: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 16:08:36
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.365 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.