Ovih dana nesto planiram da počnem da gledam ruske filmove, i počeo sam... Gledao sam film pod imenom "Sibir (Monamur)" i jako mi se svidio... Kakva su vaša mišljenja u vezi ruskih filmovi i koje predlažete da se pogledaju?
Treat her like a queen, fuck her like a slut! -------------------------------------------------------------------------------------------------- "Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..." -------------------------------------------------------------------------------------------------- Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер. -------------------------------------------------------------------------------------------------- "За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."
Nema već par meseci člana foruma koji je zagriženi ljubitelj ruske kinematografije. Ja nisam gledao mnogo ruskih filmova ali svi koje sam odgledao su mi se svideli. Tako da mogu reći da mi se volim ono što snimaju. Nabrojaću ti te filmove pa ti vidi šta te od toga interesuje. Napisaću i originalne i alternativne (engleske) naslove ...
Kray aka The Edge (2010) Domovoy aka The Ghost (2008) Admiral (2008) 9 rota aka 9th Company (2005) Brestskaya Krepost Aka The Brest Fortress (2010) 12 (2007) Zhmurki aka Dead Man's Bluff (2005) Statskiy sovetnik aka The State Counsellor (2005) Nochnoy dozor aka Night Watch (2004) Kavkazskiy plennik aka Prisoner of the Mountains (1996) Sibirskiy Tsiryulnik Aka The Barber Of Siberia (1998) Brat aka Brother (1997)
ove nisam gledao ali sam pročitao dosta pozitivnih komentara
PiraMMMida (2011) Vozvrashchenie Aka The Return (2003) Kukushka Aka The Cuckoo (2002) Est - Ouest Aka East-West (1999)
Dobra je i serija njihova koja se emitovala a mislim da je još uvek puštaju na rts-u, Dostojevski. Ne mogu da nađem link na imdb-u ali postoje prevodi za ex yu.
Evo upravo sam danas pogledao dva filma i planiram još jedan prije spavanja 1. Rževski protiv Napoleona (Film je boli glava, OTKIDA) - komedija; odavno se nisam tako ismijao 2. Tata - lijep film za pogledati - drama.
Treat her like a queen, fuck her like a slut! -------------------------------------------------------------------------------------------------- "Зашто не бит' обичан, вољет' мале ствари, зашто свако мора бити главни?..." -------------------------------------------------------------------------------------------------- Нико није бескористан. Свако може послужити бар као лош примјер. -------------------------------------------------------------------------------------------------- "За Партизан ништа није готово. Партизанов рекорд није не знам колико побеђених утакмица, него 13 узастопних титула."