ALLSTAR SATURDAY Zakljuchci: 1. Srbin je opet pokazao kako se kaVaju AmeVi 2. Retko vidjena imaginacija na slam dunku 3. Dominik Vilkins i dalje rula. 4. Belac najbolji play na svetu
Evo ovako:
Slam Dunk: Jason Richardson: [pobeda] 44 + 50 = 94 Prvo kucanje malo slabije tehnicki sve ok do trenutka kada je trebalo ZAVARITI loptu, greota Drugo kucanje whrunac imaginacije i najbolje kucanje posle Cartera po meni svih vremena
Dasmond Mason 50 + 43 = 93 Prvo kucanje vise nego ok retro Carter Drugo kucanje u principu nedostojno finala
3pt Prvo kolo: Pedja 19 [samo jedna sarena je usla] Perry 19 [iskusno , 4 sarene] Person 14 [srecno ...]
Drugo kolo: Pedja 20 Person 20 Perry 19
TieBrake: Blam jebote: Najvljeno prvi sutira Person... Pedja oladio, cirka onaj plavi sokic, opusta se covek kad najednom cuje svoje ime i sad satro on prvi ... covek se istraumira i izbedaci krene da sutra , nakon 24 sekunde stane muzika, stane pedja ... i na kraju 13 poena ALIIIIIIIIIIIIII I pubilci je dopizdelo da gleda kako naseg pulena zajebava i na zahtev publike puca Person a Pedja dobija sansu posle njega Person 16 .... Pedja ..... jebote...... 22!!! A moglo je cak i vise nego se decko malo izgubio kad je trebalo da zavrsi sledece godine ruysi rekord...
Skills 1. Jason Kid 2. Garry Paton 3. Stephon Marbery 4. Terry [da me 'bes ako se setim kako se zove ]
3na3 Los Angeles - Atlanta 23 - 19 Legende: Magic Johnson - Dominik Wilikins Ostace upamceno: Trojka onog klinca sto je kao celeb usao 7 poena MARKA JARICA koji je vrlo malo sansi sa sut i dobijao pored MJ AlleyUp dominoika williknsa!!! Fenomenalno!!!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!