Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jun 2025, 08:25:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Aliens: Colonial Marines  (Pročitano 9616 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Kakve veze Bioware ima sa ovom? I oni su postali tukani po pitanju priče, mada na ostalim poljima polako kreću da degradiraju izgleda. Znam da je u pitanju Gearbox i zbog Borderlandsa i BinA sam očekivao starno neki kul šmek i svea ona pričanja o fanovima i bla bla bla.

Ali igra ne liči ni blizu Demoa. Demo izgleda brutalno. Sama igra izgleda kao neka od prvih sa PS dvice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Motorola 
BlBox varijanta se instalira brzo i radi bez ikakvih problema i na WinXp-u,ako se neko još pita koju verziju...
---------------------------------
Inače,započeh prošle noći ovu dosadu (stadoh na nivou kada sam ukeban i smešten u alien-špajz da me se čalabrcne nešto kasnije)...Snimci demoa koje postaviste (,a koji se drastično razlikuju od onoga što vidim/doživljavam tokom igranja) predstavljali bi savršen dokaz za suđenje tipa : prevara krajnjeg korisnika...Razmislim li o pomenutome uključivši svoj simple-minded mod,zaključio bih da se krenulo previše ambiciozno,a potom ostalo bez love/vremena/volje ,a to je rezultiralo totalnim uprošćavanjem igre...Uključim li,pak, svoj devious mod,zaključak bi startovao sa istih pozicija ("ambiciozno"),ali bi krenuo ka svesnoj prevari pre-order kupaca sjajnim demoom,pa ako baš bude dugotrajnijeg negodovanja,vadićemo se raznim zakrpama/DLC-ovima...
« Poslednja izmena: 14. Feb 2013, 23:16:59 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Sony 
Problem je što je projekat guran pod tepih u korist drugih, Duke Nukema, Borderlands 1 i 2 itd. Svo vreme su ga radili drugi timovi, ili ti outsourceovali, dok se nije došlo do trenutka kada je igra najavljena (ili je dat rok pošto je Segi puko film ili je tim obećao da će ga uraditi do tada) i onda se radilo (čitaj smandrljalo) 11 nivoa (10+boss), dodao coop da bi se dao ljudima razlog da ga uzmu, i dodao polu završeni multyplayer sa premalo mapa i varijacija. I onda, kao šlag na tortu, su stavili demo koji nema veze sa igrom čisto da na jeftin način zapale publiku i da prodaju pre nego što neko otvori časopis ili mu prijatelj koji poseduje igru i igra je ambiciozno, ne dokažu suprotno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Motorola 
Sranje,sranje,sranje...Skoro da se čovek podlakti na levu i zeva,dok mandrlja miša desnom rukom...
« Poslednja izmena: 14. Feb 2013, 23:33:55 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Sony 
Pazi imao sam dosta prmedbi na outsource. Novi Devil May Cry (da, znam pljuvao sam ga i svi fanboy sveta) ispade solidan. Msm ima mana, ali igra je ispala solidna, zabavna sa pogleda gameplaya, sa dobrom pričom u DMC svetu. Likovi su pobacili, ali ja to ne gledam kroz neke kontekste kao Ameri. Ali eto, može se predati brand da ga radi drugi tim i da ispadne ok.

Problem Aliena CM je što je dat timu koji nema vezu sa životom: dve ekspanzije za Fear 1 (kojih se Monolith odrekao kao kanonskog dela igre) itd. je dato da radi na ovim igrama. Ja ne razumem šta je trebalo Gearboxu da preda kompletnu kontrolu (po finalnom produktu sudim) bez supervizije nad istim gomili nesposobnjakovića?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49514
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Kako je lako zavarati ljude i uzeti im pare. I najbolje još da ukinu demo verzije, pa da ljudi na osnovu trejlera daju i do šezdeset evra po igri. Što reče jedan komentator:

Citat
Samo jos jedna u nizu potvrda da je piratizam legitimno sredstvo u igri ko ce koga zajebat.

Mene su smorili kako pirati tako i nove ultra skupe igre. Igram malo starije naslove (npr. trenutno ME iz 2010.) koji su i do pet puta jeftiniji i najmanje tri puta kvalitetniji. Nemam ni vremena ni živaca a i ostario sam da se više bavim glupostima ili bacam pare na nešto što nije vrijedno toga.
« Poslednja izmena: 15. Feb 2013, 00:44:20 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Motorola 
Počelo (tupavo) vađenje   Smile   :

pogledati ovde
« Poslednja izmena: 15. Feb 2013, 00:58:32 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Motorola 
Zaboravih da napomenem : (urlam i psujem u sebi !!!)*** ih " ...bejbi Džizs..." iz one idiotske cut-scene...Zapadnjaci umeju da uprostače sve kao da im je Željko Mitrović , glavom i šiškama , vrhovni državni kreativni direktor.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49514
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S24
Kako je propao Aliens: Colonial Marines

Obzirom da se izdavač i developeri prave grbavi, novinari Kotakua sami istražili zbog čega su Aliensi toliko podbacili

Svima je dobro poznat fijasko zvan Aliens: Colonial Marines kojeg su kritika i igrači pokopali, premda su svi od ovog naslova očekivali daleko više.

Obzirom da ni SEGA ni Gearbox ne odgovaraju na upite novinara što je pošlo po zlu, novinari Kotakua su se bacili na malo istraživanje i povukli neke veze kako bi došli do istine i objašnjenja.

Ispada da je projekt prebacivan između Gearboxa i TimeGatea kao ping-pong loptica, te da su se oba razvojna tima razilazila u mišljenjima oko osnovnog koncepta.

U priču se naravno upetljala i SEGA koja je imala svoju viziju tako da se mnogo posla radilo po nekoliko puta i čitava priča je još tijekom razvoja osuđena na propast. Vrlo zanimljivu priču o turbulentnom razvoju Aliensa: Colonial Marines pročitajte ovdje.
Damir Radešić

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Motorola 
Stavih danas >> tačku na " i " << odgledavši gejmplej poslednjeg DLC-a iz ove igre , koji se zove

Aliens: Colonial Marines - Stasis Interrupted

recenzija Gejmfronta

Ubiše me neinventivnost i dosada.Jedino što je vredelo je desetak minuta prolaza kroz pećine prepune ksenomorfa ( minus budalaština zvana ksenomorfski "bik",ili "nosorog",šta li im je taj već,na koga se naleće u njima ; taj je smešan do bola ).
Kompletan se prolaz može pogledati ovde :

« Poslednja izmena: 02. Maj 2014, 21:18:24 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jun 2025, 08:25:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.