Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Alcatel Mini idol One touch - Golema problematika  (Pročitano 3553 puta)
28. Mar 2015, 17:21:17
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 18
Browser
Chrome 41.0.2272.101
Dobio sam pre par meseci svoj prvi android mobilni telefon i moram priznati da ne kontam u cemu je cela fora sa njim. Jos manje kontam kako je posle samo tri meseca koriscenja, bez ikakvog razloga, prestao da radi slot za memorijsku karticu, a ponekada i slot za sim karticu.

Jel znam neko nesto o tom modelu ili o tom problemu, posto majstor koji ga je gledao je rekao da mi je isplativije da ga samo bacim i uzmem nov mobilni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Из личног искуства знам да Алкателови телефони и не одишу баш неким великим квалитетом тако да сам се зареко да у скорије време нема шансе да купим ниједан њихов модел.
По мени, главни проблем је што ови старији Алкателови Андроид телефони који су стабилни што се тиче рада система и компоненти су такви да су преслаби за ове новије апликације док новији модели могу да подрже новије апликације али ипак су нестабилни што се тиче система и хардверског дела, односно, слаб квалитет компоненти (као што је код тебе случај).
Требао си да прогуглаш мало пре него што си га узео, не би да палим ватру али сви се жале на њихове моделе, бар на моделе који су рађени за српско тржиште. Поготово ово преко Теленора ако узимаш, то ти је па тек чист промашај.

IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 36.0
Citat
али сви се жале на њихове моделе, бар на моделе који су рађени за српско тржиште. Поготово ово преко Теленора ако узимаш, то ти је па тек чист промашај.

Ево ја се не жалим Smile Идол икс узет пре годину и по дана у Теленору. Ни најмањи проблем за то време а баш сам га цимао Smile Да не причам да ми је бар десет пута испао Smile Плус што не стављам фолије, ону заштитну футролу итд.
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Rasut na komade

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 1469
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Alcatel OT Telenor Smart
Ево ја се не жалим Smile Идол икс узет пре годину и по дана у Теленору. Ни најмањи проблем за то време а баш сам га цимао Smile Да не причам да ми је бар десет пута испао Smile Плус што не стављам фолије, ону заштитну футролу итд.

Океј, ја то оно фигуративно "сви се жале". Ја знам доста случајева са нета али знам и доста и овако из комшилука. Пре једно 2 године је, слободно могу тако да кажем, комплетно цела моја улица потписала са Теленором. И сви су узели по неки Алкателов телефон јер су били најјефтинији. Буквално сви су имали по неки проблем. Добро, додуше, ја сам нешто касније узео јер и не пратим трендове толико, некако ми је Нокиа била боља варијанта. И онда запне ћале да ми узме Андроид телефон пошто сви другови имају и све то и ја ти лепо узмем Алкател (не могу ни да се сетим име модела), звали су га још и Теленор Смарт 2, био је само 1 динар и плус 990 динара сваки месец па сам га зато и узео. Већ после 2 дана су почели да се јављају проблеми . Шљакао сам с њим једно 3-4 месеца и онда лепо узмем рутујем, направим све како ми одговара и јесте да и дан данас багује и да оће тако понекад сам да се гаси или, неће некад да очита меморијску и сим картицу али ето, имам га још Smiley
IP sačuvana
social share
Bibo, ergo non desinimus
И покварен сат два пута дневно покаже тачно времe
Нема горег муслимана од потурченог Србина

Кажеш зло не постоји? Итекако постоји, и рођено је између 20. јануара и 20. фебруара.
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.047 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.