Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ajd ljudi pomozite dodje mi da se ugrizem za m..a-6630 je big problem.  (Pročitano 2737 puta)
20. Jul 2006, 21:51:11
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da vam ukratko opisem sta mi se do sada desavalo pa da odmah pocnem.
Kod 6630 mi se pojavio krstic preko signala na ekranu i telefon mi signalizira ubacite sim karticu i of line tj
bukvalno je mrtav,dok camera i sve ostalo radi.Promenio je dva majstora ali nista jedan je promenio kolo
sim kartice i nista,a drugi je rekao da su u pitanju neki kristali,dok treci pojma nema.Zato bih zamolio sve one ako su bar culi ili imali takav problem i da li znaju sta je u pitanju i da li se to moze  popraviti neka me informisu da ne bacam pare bez veze.Mnogo sam zavoleo taj tel da se od njega tesko odvajam.Teska srca ovo pisem al sta je tu je.Aj zdravo svima. Smile

(01. May 2007, 10:43:46)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Zašto li ja stičem utisak da se ovde radi o tome da se telefon ponovo zaključao i više ne prima SIM kartice već traži da se ponovo otkodira?!? Jer po onome što napisa:
Citat
...pojavio krstic preko signala na ekranu i telefon mi signalizira ubacite sim karticu i of line tj...
sve govori da je došlo do ponovnog zaključavanja telefona što nije retkost.
Citat
jedan je promenio kolo sim kartice i nista,a drugi je rekao da su u pitanju neki kristali,dok treci pojma nema
Čudi me da su ti "majstori" izmenjali delove tog telefona i lupali moždanu šupljinu u tim njihovim tikvama a da pre toga nisu pokušali da prvo otključaju taj telefon tj., pošalju isti na dekodiranje?!?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da jos pomognem ako nesto znaci tel je flesovan v5.malo novijim softverom ne mogu tacno da se setim pun broj softvera i opet sve isto a da ti kazem nista nije iskljuceno sve je moguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
Da jos pomognem ako nesto znaci tel je flesovan v5.malo novijim softverom ne mogu tacno da se setim pun broj softvera i opet sve isto a da ti kazem nista nije iskljuceno sve je moguce.
Ako je telefon uz tebe onda lepo upiši *#0000# i videćeš koja je verzija softvera u pitanju!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
e bre telefon ti otisao u offline mod,pritisni dugme za gasenje telefona i odaberi profil general i dobicem mrezu.Probaj,bar ja mislim jer mi tako izgleda je si to probao ali sad citam da si ga nosio i u servis i sve,i nista.
« Poslednja izmena: 20. Jul 2006, 23:14:26 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
HTC HD2
e bre telefon ti otisao u offline mod,pritisni dugme za gasenje telefona i odaberi profil general i dobicem mrezu.Probaj,bar ja mislim jer mi tako izgleda je si to probao ali sad citam da si ga nosio i u servis i sve,i nista.
Svašta je moguće - uzimajući u obzir intelekt naših servisera .... možda i nisu probali ono osnovno.
No reče lik da ga i flešovali pa ništa ... ma ko bi ga znao ... kad naš dotični član ode sa foruma trenutno, a mi ovde mlatimo praznu slamu i pišemo komentare na koje nema odgovora .... ja recimo pitao za verziju softvera a lik ode i ne počasti me odgovorom ... tek toliko da se zna koliko mu je zaista bitno da reši problem i ugize svoja mu** pride..! Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Ma da ja kad bih imao neki problem dolazio bih na svakih 30min da vidim da li je neko nesto odgovorio,mnogo ima njih koji otvore temu postave pitanje i odu.Rekao je nesto da su ga flesovali v 5.xxxxx kao ne zna ni on,kaze noviji,ja znam da je najnoviji v 6.03.08,a nasim serviserima da ne pricam,imam mnogo iskustva sa njima,i mogu reci da su oni malo zaostali u razvoju,oni su u jos u dobu 3310.A na naziv teme nemam sta da kazem,nego samo grizi,i da nisi ti malo pomesao podforum trebao si da postavis pitanje u Sex ~ Erotika ~ Lepotice,oni bi ti sigurno rekli da li da se ugrizes za m..a
« Poslednja izmena: 20. Jul 2006, 23:58:53 od milan91 »
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 238
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.60
mob
HTC 
S obzirom da covjek postavi pitanje i ode ne znam koliko ima koristi ali eto... Da li se problem javio nakon flesovanja? Da li je otkljucan prije toga? Jer ako jeste tel je ponovo zakljucan kao sto rece Cigla tel...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Ma dajte ljudi.. otisao u offline mod i ovaj to nije vidio..ni 3 servisera Smile Smile
Hajde @nikola1 odgovori da nije to... pa da cackamo dalje Smile
« Poslednja izmena: 21. Jul 2006, 02:08:06 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izvinjavam se svima sto sam sinoc otisao ali nisam vise mogao da izdrzim od umora.Da vam odgovorim,tel je bio otkljucan i radioo vise od godinu dana kod mene medju prvima sam ga jos onda flesovao kad mnogi nisu ni znali sta je to i pricali mi nekakve gluposti da bi me kasnije zvali i pitali kako ide sve pise na benchu ali to nije ni vazno.Ne mogu da vidim verziju softvera jer nije kod mene samo znam da je ponovo flesovan i ubacen 5,nesto.Za off line mod pa nisam toliko glup da ne znam da ga ukljucim iz off linea.Kad ukljucujem iz off line moda ispisuje ubacite sim karticu,i precrtan signal krsticem sve se to desava i nakon sto je ponovo
flesovan.Ima jos novosti bio je i kod cetvrtog majstora i znate sta mi je rekao da pojma nema sta mu je i sta bi moglo da bude i izvolite svoj tel natrag.Jos jedno izvinjenje svima posto sam jucer celi dan vozio i posle uvecer nisam video belu macku od umora.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.