Posto vidim da nema teme vezane za ovu igru resio sam da otvorim jednu i u kratkim crtama napisem nesto o ovom MMO naslovu ..kao i da ubudice sve novine vezane za ovu igru postujemo ovde,jer predpostavljam da ce ,ako i vec nema,igra imati dosta pristalica .Mislim da je to jedna od igara koje ce pomeriti granice igranja kada je MMO u pitanju.Vidim da se dosta polaze u ovu igru a takodje i dosta ocekuje od nje. Igra je projekat Edios-a i Funcoma.Radnja igre je smestena u svetu kojeg je osmislio Robert E. Howard ,pisac i tvorac cuvenog Conana.Naravno vi se ne nalazite u ulozi cuvenog junaka,jer je Conan u igri osmiljen kao NPC koji je samo vladar kraljevstva .Igacu se pruza da izabere jednu od 3 rase (The Aquilonians,The Cimmerians i The Stygians) Kasnije u okviru tih rasa mozete birati klase koje navise odogvaraju vasem nacinu igre....Klasican RPG vec na samom pocetku(uostalom sta tu novo i ima da se izmisli RPG je RPG )...ali to je jedino sto je slicno ismedju ove igre i ostalih MMO nasova trenutno na trzistu.. Po onome sto sam procitao igra je zamisljenja da se igra kao solo kampanja do 20 lvl-a.Tek posle 20 lvl-a igrac je u mogucnosit da nastavi igru na serveru sa ostalim igracima koji su lvl 20 ili vise. Igra donosi i novi totalno revolucionarni combat system,za koji je osvojila silne nagrade u periodu od kada je prvi put predstavljena (2006-2008).Naime za razliku od ostalih MMO gde su dejstav igraca bila vrlo ogranicena,Connan pruza mogucnosit da PVP PVE borbu dozivite kako jedinstveno iskustvo,slicno solo play RPG igrama.Igrac ce biti u mogucnosti da targetuje odredjeni deo tela kod NPC-ja ili drugog igraca...sto znaci ako hocete da odsecete galavu,moze,hocete ruku moze i to nogu...itd ..igraci ce biti u mogucnosti da sami stvarju svet oko sebe..Npr pored vec unapred napravljenih gradjevina ,moci ce da stvaraju svoja naselja i oblikuju svet u kome zive.... Igra je u prinicpu iz trceg lica..ali su odredjene stvari impementirane tako da igrac u pojedinim sitacujama igra i iz FP...kao naprimer kod snipe moda sa lukom i srelom.. Grafika je sjajna sto mozete videti i iz screnshot-ova ispod... Izlazak igre je zakazan za 20-ti maj 2008....ja sam definitivno zagrejan za nju..A vi?