Чуо нешто да треба да буде неки аеромитинг у Београду и рек'о да потражим. Засад сам нашао да је 13 Септембра (што пада у недељу ако сам добро видео) ове године на Батајници. Такође сам нашао да ће бити и "прилично богат програм" са многим страним авионима.
Сам митинг је потврдио Шутановац:
Citat
Министар одбране је најавио и да ће у септембру поводом сто година ваздухопловства у Србији бити организован велики међународни аеромитинг на аеродрому Батајница у циљу популаризације како војничког позива тако и ваздухопловства!
Negde se nesto spominjalo , mislim da je najavljen dolazak i kineskih (kineskog) aviona (hm, hm ). No nije lose da ova tema ostane, posto c eleto brzo proci i eto nama Batajnice. A mislim i da 2. Augsta ima dan avijacije (Sv.Ilija) isto na Batajnici - da li sam u pravu.
Na zalost necu stici ako je 2. August, ali 13. Septembar, to obavezno gledam, yipiii!
Po nekim najavama,trebalo bi da ucestvuje dosta stranih predstavnika.Spominje se Grcka,Rusija,Kina. Sads sta ce od svega toga biti velik je znak pitanja.
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . . Spiros 'Vondas' Vondopoulos
»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . . Spiros 'Vondas' Vondopoulos
»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Nemoj da pljujes po mojoj zemlji! Idi u Rusiju pa tamo pljuj po njima ili u ameriku pa pljuj po njima moju Srbiju stavi na miru! Sram te bilo!
zato shto je srbija "tvoja" ,odnosno tvojih gazda , i vazduhoplovstvo i vojska su nam u takvom stanju da ce taj aeromiting biti neshto izmedju muzejske izlozbe i leteceg avio-otpada
Izvini što si se osetio prozvanim, ali više mi je stvarno dosta onih koji pamte kako se živi od 2000, a zaboravili su kako su živeli pre toga i ko je za to kriv... Ovde smo sami sebi krivi jer smo dozvolili da nas unište a potom i budzašto kupe naši "bizmismeni", koji su vlasnici i tog istog establišmenta. Narod sve lošije živi prvenstveno zato što su u onih 10 godina uništeni svi resursi, a novac se prebacio u ruke gorepomenutih. Nisu ga pokupili omraženi zapadnjaci, nego oni što su pobegli... gde? Vidi, bogati, u Rusiju??? Kod naših prijatelja? Oni im dali azil? Ostali su oni koji sada poseduju Srbiju i kod kojih pazariš svaki dan...
Da batalimo politikantsku raspravu, tema je aeromiting - ako imaš neki problem nemoj dolaziti na Batajnicu, idi uživaj u šetnji negde dalje...
Није тачно. Измишљаш. "Побегли" су сви редом на Запад. У Русију је побегла само Мирајана Марковић. Сви остали се башкаре на Западу. Од Карића, Мишковића итд. Сви редом имају огромну имовину у Лондону итд. Сви су они производ запада. И Црвени, Жути, Плави итд.
« Poslednja izmena: 01. Jun 2009, 00:57:50 od aleksa »