Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AdSense - podesavanja i opcije  (Pročitano 823 puta)
10. Jan 2013, 23:10:57
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 68
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Molim da se javi neko ko ima iskustva u radu sa Google Oglasima.
Kolike su mogućnosti da se utiče na samo prikazivanje oglasa i mogu li se forsirati oglasi koji imaju bolju relevantnost u odnosu na samu tematiku portala ili bloga?

Imam veoma loš primjer u praksi jer kada pišem o grafičkim karticama ili matičnim pločama potpuno mi je nejasna reklama firme koja se bavi prodajom prozora i stolarije ili možda neka druga oblast koja nije kontekstualna odnosno pravilno ciljana i nema veze sa vezom.

Vodio sam računa i o tagovima (oznakama) i upisao ključne riječi ali rezultati baš i nisu dobri, pored toga nastojao sam koristiti što više riječi u samom naslovu i tekstu
« Poslednja izmena: 10. Jan 2013, 23:18:52 od MladenTZ »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Nimalo ne licim na svoj avatar :))

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6660
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 17.0
mob
LG Nexus 4
Google personalizuje oglase, probaj prijaveljn i odjavljen sa google naloga, pa vidi.

Trazi par puta automobile, verovatno ce ti izbaciti neku auto kompaniju gde god da si, a ako trazis prozore, prozore.
Sa druge strane adwords je sistem kao liitacija, ko plati najvise dobija, tako da google gleda da ti izbaci najskuplji oglas koji on misli da je relevantan, kako bi ti vise zaradio, a naravno i on Smiley

Pitanja o zaradi i sistemima za zaradu u top temi
http://forum.burek.com/index.php/topic,169171.0.html

Lock
IP sačuvana
social share
Vezbom do savrsenstva Smiley Smile
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.