Molim da se javi neko ko ima iskustva u radu sa Google Oglasima. Kolike su mogućnosti da se utiče na samo prikazivanje oglasa i mogu li se forsirati oglasi koji imaju bolju relevantnost u odnosu na samu tematiku portala ili bloga?
Imam veoma loš primjer u praksi jer kada pišem o grafičkim karticama ili matičnim pločama potpuno mi je nejasna reklama firme koja se bavi prodajom prozora i stolarije ili možda neka druga oblast koja nije kontekstualna odnosno pravilno ciljana i nema veze sa vezom.
Vodio sam računa i o tagovima (oznakama) i upisao ključne riječi ali rezultati baš i nisu dobri, pored toga nastojao sam koristiti što više riječi u samom naslovu i tekstu
« Poslednja izmena: 10. Jan 2013, 23:18:52 od MladenTZ »
Google personalizuje oglase, probaj prijaveljn i odjavljen sa google naloga, pa vidi.
Trazi par puta automobile, verovatno ce ti izbaciti neku auto kompaniju gde god da si, a ako trazis prozore, prozore. Sa druge strane adwords je sistem kao liitacija, ko plati najvise dobija, tako da google gleda da ti izbaci najskuplji oglas koji on misli da je relevantan, kako bi ti vise zaradio, a naravno i on