Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 06:51:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Tema za pitanja
o SMF forumu, phpBB2 i phpBB3 forumu, Wordpress i Joomla CMS sistemima!

Za vecinu drugih pitanja nacicete odgovor citajuci Top teme!

Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AdSense, moze li ovako?  (Pročitano 2819 puta)
22. Okt 2007, 16:03:29
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Imam stranu koja je sastavljena od 9 polja (3x3), od cega su 3 polja AdSense reklame (250x250px). Ove reklame su sarene kao i ostala polja, ali ni po cemu ne navodim ljude da kliknu na njih. Koliko sam citao AdSense policy, cini mi se da oni nemaju nista protiv toga. Ili sam nesto preskocio?
Ovo sto je uokvireno crvenim su reklame, screenshot:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
U principu, moze.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6131
Ja sam mislio da AdSense ne preporucuje postavljanje vise od 2 prozora sa reklamama ili ja nisam u toku sa TOS-om... Ili ga nisam dobro razumeo....
IP sačuvana
social share
PHP scripts written by me never has bugs. It just develops random unexpected features.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Ja poslednji put kad sam proveravao bilo je 3, i 2 za search box, nego me interesuje da li njima smeta sto su reklame blizu, a i slicne mom "sadrzaju" Smiley

AdSense offers a number of ad formats and advertising products. Publishers are encouraged to experiment with a variety of placements, provided the following policies are respected:
  • Up to three ad units may be displayed on each page.
  • A maximum of two Google AdSense for search boxes may be placed on a page.
  • Up to three link units may also be placed on each page.
  • Up to three referral units may be displayed on a page, in addition to the ad units, search boxes, and link units specified above.
  • AdSense for search results pages may show only a single ad link unit in addition to the ads Google serves with the search results. No other ads may be displayed on your search results page.
  • No Google ad or Google search box may be displayed in a pop-up, pop-under, or in an email.
  • Elements on a page must not obscure any portion of the ads.
  • No Google ad may be placed on any non-content-based pages.
  • No Google ad may be placed on pages published specifically for the purpose of showing ads, whether or not the page content is relevant.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Tri... je... samo je problem sto bi trebalo da se korisnici ne navode na klik.. a ovo se u principu moze podvesti pod to, ali opet, mislim da ne bi trebali praviti problem.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
OK, to sam hteo da cujem Smiley
a ovako nesto je, pretpostavljam, nelegalno:

da se deo reklame "podvuce" pod neki DIV, pa da se ne vidi ono Ads by... Nije da sam planirao to da uradim, ali template je tako uzak, pa se ne vidi cela reklama...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
To bi bilo krsenje...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6131
Tri... je... samo je problem sto bi trebalo da se korisnici ne navode na klik.. a ovo se u principu moze podvesti pod to, ali opet, mislim da ne bi trebali praviti problem.
Tacno je da je zabranjeno navodjenje korisnika da klikne na reklamu. Meni ovo cak i ne lici na navodjenje niti primoravanje... reklama kao reklama, stoji slika, koga zanima, neka klikne...

Nije mi jasno nesto: Kako google skonta reci na strani? Gleda source one strane na kojoj prikazuje AdSense...?

Evo zasto pitam:

Skinuo sam torrent (rarovan fajl) i trazio je sifru... Kaze u raru odem na tu i tu stranu i dobijem sifru... I ja to i uradim a ono tamo gomila keyworda nekih, jedan google AdSense prozor i slika na kojoj pise Click here to get your password misleci na Google AdSense... Mislim, ispada da on vrsi prevaru a da ga niko ne konta a i kako ce kad taj tekst ne postoji na strani... samo na slici a posto taj njihow crawler ili kako se vec zove vidi kao MS-DOS, samo tekst, sliku nece skontati... A sigurno ce imati i veliki CTR, ja mislim da bi taj trebao da ima 90, ako ne i 100% jer svako ce kliknuti... I ja sam kliknuo... Ali, ja sam kliknuo jedno 70 puta, da ga suspenduju, jer sam skinuo fajl tezak 3.71 GB i nije mi bilo lako kada sam video da sifru necu dobiti... Malo sam otisao offtopic, ali me zanima da li ce i njega skontati kao prevaru ili neko treba da ga prijavi (svako mu moze lako naci onaj PUB...

@ omBRE: A mozes reklamu da suzis, da ne bi krsio pravilo...
IP sačuvana
social share
PHP scripts written by me never has bugs. It just develops random unexpected features.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Nije mi jasno nesto: Kako google skonta reci na strani? Gleda source one strane na kojoj prikazuje AdSense...?
Posalje crawlera i proveri sadrzaj pa na osnovu njega dalje radi.. ima tu dosta faktora, naziv strane, bitni seo elementi i sl...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 407
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.8
mob
Nokia 6131
A sta se desava sa slikama, pretpostavljam da ih crawler ne vidi cim ovaj kreten nije banovan... browsovao sam i uvideo da on ima na desetine rar fajlova tamo medju torrentima...

Mislim da znam, jer ako Google ne moze sam da skonta prevaru, pomoci cu mu ja... Ne valja sto sam bas ja naleteo... Ja se ovde ubi da ne krsim pravila i pazim kao sto to rade drugi normalni, ne razumem one kojima je zelja da varaju nekoga... Ako poludim, ima da ga prijavim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Jul 2025, 06:51:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.218 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.