Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 09:57:15
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: A7 E Corsair II maketa  (Pročitano 8449 puta)
24. Dec 2013, 16:29:19
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 707
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Evo nove stvarčice na mom " stolu "Hasegavina maketa u razmeri 1/48, lepa maketa, sa dosta detalja, ako se pravi i " pravo iz kutije " dobićete poprilično lep i detaljan aviončić, ali ja ne bi bio ja da se ne hvatam testere odmah tako da sam nabavio dosta lepih stvari za ovu maketu.

Eduard P.E. set :

Sedište :

Elektronika :

Stajni trapovi :

URL=http://s698.photobucket.com/user/modellius_senta/media/A7%20E/181220134461_zpse54b1f85.jpg.html][/URL]

Svetla :

Micro Scale i Super Scale dekali ( najverovatnije će biti A7 sa U.S.S. Forestal-la onaj sa glavom ovna )

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ah, "SLUF" (Short Little Ugly Fucker), tako su ga piloti nazvali "od milja" Smile  Sjajna i opaka sprava, secam se kao klinac snimaka sa televizije u vreme vijetnamskog rata. Veoma karakteristican avion, oprobao sam ga i u flight simulatoru - razlicit od drugih naravno, mora da se navikne na njega  Smile , ali odlican!

Pratim ovo, pogotovo sto ce biti bogato u detaljima Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 707
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Prvo sedište. Sadište sam malo poboljšao sa po kojom žičicom, spruom i zamenom ecovanih delova na žicu jer baš i ne volim kada predmeti koji su u stvarnosti kružnog preseka budu pljosnati ( što je možda i jedina slaba tačka ecovanih delova ), pojasevi su kombinacija airesovih i eduardovih

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 707
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Manje više gotovo sedište, trebaće još malo doterivanja ali to je to generalno

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4005
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0

Sjajna stvar.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
 Smile Smile Smile nema sanse da shvatim kako je moguce obojadisati tako sitne delove - oni metalni delovi kajseva, zuti prsteni (ili spirala?) na rucki (pantljici, ili kako li se vec tacno zove) za katalputiranje.
Svaka cast brate! Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 707
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.72
Radovi se nastavljaju. Aires je predvideo da se hasegavini delovi zamene njihovim prostim isecanjem delova sa makete i postavljanjem rezinskih na njihovo mesto. Međutim nakon probe došao sam do zaključka da to nikako ne valja pa sam opet sebi zakomplikovao život, odstranio sam skoro pola trupa, napravio taj deo ponovo od stirena stime da je polazna tačka bila rezin i tako sam uklapao sa ostatkom trupa. Naravno da je većina detalja izgubljena i da sve to treba nadoknađivati, ali otom-potom.

Usisinik je dat iz dve polutke, i to po dužini pa je i to zahtevalo jako puno gita i šmirglanja, i to sve naravno iznutra u usisniku ( a što i ne bi bilo što je moguće nepristupačnije ) ali strpljenja, a ni njegovo uklapanje u trup nije baš lak posao. Ovde je jedina izmena da sam odsekao fabrički kraj usisnika i od ostatka eceraja ui od stirena napravi prvi red lopatica motora, videće se na gotovoj maketa kada se pogleda kroz usisnik pošto je poprilično velik

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 26.0
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile estetska hirurgija i inplantacija! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
"Prerijska lisica naculila je usi i nepomicno zuri! Haug!"  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 707
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.131
Nakon bezbroj sati gitovanja i šmirglanja, koje uzgred budi rečeno još uvek nije potpuno gotovo, i jedne malo duže pauze radovi se nastavljaju. U sledećoj fazi sam uzeo malo da se bavim stajnim trapovima. I dok su bunkeri trapova u Aires izvedbi stvarno odlični noge su od strane svih proizvođača " aftermarket " delova koje ja imam zanemareni. Eduard doduše daje nešto, ali to bih pre nazvao pokušajem ili po onoj poznatoj narodskoj - eto da ne kažu da nema , ali u ovoj razmeri meni to deluje malo neozbiljno......Bilo kako bilo, ostala je samogradnja......

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
E sa ovim si me dotukao Smile Smile Smile Smile Smile Smile Cutim, divim se i pratim. Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 09:57:15
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.