Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana
Zodijak
Pol
Zastava
Windows 7
Mozilla Firefox 3.6.6
LG Optimus L7-P700
Samo me zanima kako je ovo sa brisanjem glupe igre za kategoriju psihopata? Mozda zaludjenicima bez zivota koji su sami za posmatranje.
Jbt, bas je psihopata... verovatno je mesecima gledala lika koji ceo dan bulji u glupu igru i ne ferma je ni 2%, eventualno progovori izmedju poteza... dobro mu nije olupala komp u glavu.
Debilna kategorizacija verovatno normalnije osobe u toj disfunkcionalnoj vezi.
Ljubav! Citava knjiga u jednoj reci,celi okean u jednoj suzi, sedam nebesa u jednom pogledu, vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."
Pricace ti jednom svasta \boljima se tesko prasta pile moje, pace moje malo I silni misevi u boci \javice se k'o svedoci pustolovnog traganja za Gralom
Pod kakvom anestezijom je bio ovaj prvi, pa da se ne probudi? @Coolrunner: Šta bre imaš da pričaš sa njom? Ako nije u kuhinji, bolje da mi dudla jaja dok igram ili joj više maskara neće trebati.
« Poslednja izmena: 06. Jul 2010, 16:50:24 od CvijaFaQ »
"Kristina Pongracz: Istraziteljka zlata koga je svog decka izbola trskom."
Друже, gold digger се преводи као спонзоруша, а не као истражитељка злата.
O moj boze, hvala ti sto si me potcetio, stvarno ne znam o cemu sam razmisljao...
Деси се... Погреши човек.
Иначе, кад смо већ код девојака, једна из Београда је дала оглас као да њен дечко продаје кола. Ставила неку смешну цену, ликови га звали дан и ноћ. Хтео да је убије после.
« Poslednja izmena: 07. Jul 2010, 17:23:17 od nemanja1981 »
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.