Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: 3650 nokia  (Pročitano 1683 puta)
01. Okt 2003, 20:35:54
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Nokia 3650

Nova Nokija 3650 ima ekran sa 4096 boja, otkacen dizajn, navigacija pomocu ikona i mnogo drugih detalja imaju osnovni zadatak da omoguce lako snimanje fotografija (maksimalne rezolucije 640x480 tacaka), ali i kratkih video sekvenci koje potom mozete veoma lako razmenjivati sa svojim prijateljima. Uz pomoc kamkordera, moguce je snimati video sekvence koje se potom mogu pregledati pomocu RealOne video plejera. Prijem, slanje i prosledjivanje multimedijalnih poruka, i skidanje dodatnih Java i Symbian aplikacija je moguce svuda posto ovaj telefon podrzava GSM mreze na frekfencijama od 900, 1800 i 1900 MHz.
Pored zaista impozantnog spektra multimedijalnih mogucnosti, Nokia 3650 raspolaze i svim mogucnostima koje krase mobilne telefone najnovije generacije. Svi bitni podaci, video zapisi i fotografije se mogu sacuvati u internoj memoriji ciji kapacitet od 4 MB u potpunosti zadovoljava osnovne potrebe korisnika. Aplikacije poput kalendara, recnika i mapa ce biti od pomoci u obavljanju poslovnih aktivnosti, dok ce u trenucima odmora mnogo zabave pruziti razne Java i Symbian video igrice koje se mogu igrati i sa drugim vlasnicima kompatibilnih mobilnih telefona preko infracrvenog porta ili Bluetooth konekcije.

Na Internetu se sve vise pojavljuju i aplikacije za telefone ovog proizvodjaca koje su razvile druge, nezavisne kompanije, sto u znacajnoj meri povecava funkcionalnost najnovijih Nokijinih modela. Polifone melodije zvona se mogu snimati u Midi i WAV formatu, a pored WAP 2.0 brouzera za surfovanje Intrenetom su zaduzeni XHTML brouzer, HSCSD i GPRS.

Dimenzije 130x57x26 mm, 130g
Ekran kolor, 4096 boja
Baterija Li-Ion 850 mAh
Autonomija (stand-by, razgovor) 200 h, 240 min
Melodije polifone
Ostale mogucnosti WAP, GPRS, MMS, Java, Bluetooth, kamera

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

3650.jpg
(9.03 KB, 141x300)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Mana telefona:
Slab procesor, jedva nesto oko 100mhz, ne moze bas da sljaka 4-5 aplikaija... normalnim ljudima bi radio bez problema, ali meni nebi sigurno pored standardno digurnotg uvek icq-a, mail klijenta i browsera.

Mana2:
Poseduje ga jelena karsleusa...

Prednosti zaista ne treba opisivati, sem te dve stavke telefon je boomba
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 550
@SF
Jel 3650 ima jaci procesor od 7650, ili su isti ? Moze li 7650 da snimi video sekvence ? I, tvoje misljenje, 7650 ili 3650 ? Ili nesto trece, za te pare ... ?

Mislim da bi kao mana3 moglo biti: cudna tastatura i velicina ...
IP sačuvana
social share
Volim i postojim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
#Prednost

Ima ga Jelena Karleusa !!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
3650 ima slabiji procesor
oba mogu da snimaju video
7650 nema mogucnost za mmc, 3650 ima
Ja bih sad radije uzeo 3650 ako mi treba mnogo mesta, ako ne, 7650 je bolji izbor.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6095
mob
Apple iPhone
Citat: SerbianFighter

Ja bih sad radije uzeo 3650 ako mi treba mnogo mesta, ako ne, 7650 je bolji izbor.

A i nosi ga JK Wink :wink:  :wink:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Jk ne zna ni kako se to pali...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.506 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.