Nova Nokija 3650 ima ekran sa 4096 boja, otkacen dizajn, navigacija pomocu ikona i mnogo drugih detalja imaju osnovni zadatak da omoguce lako snimanje fotografija (maksimalne rezolucije 640x480 tacaka), ali i kratkih video sekvenci koje potom mozete veoma lako razmenjivati sa svojim prijateljima. Uz pomoc kamkordera, moguce je snimati video sekvence koje se potom mogu pregledati pomocu RealOne video plejera. Prijem, slanje i prosledjivanje multimedijalnih poruka, i skidanje dodatnih Java i Symbian aplikacija je moguce svuda posto ovaj telefon podrzava GSM mreze na frekfencijama od 900, 1800 i 1900 MHz. Pored zaista impozantnog spektra multimedijalnih mogucnosti, Nokia 3650 raspolaze i svim mogucnostima koje krase mobilne telefone najnovije generacije. Svi bitni podaci, video zapisi i fotografije se mogu sacuvati u internoj memoriji ciji kapacitet od 4 MB u potpunosti zadovoljava osnovne potrebe korisnika. Aplikacije poput kalendara, recnika i mapa ce biti od pomoci u obavljanju poslovnih aktivnosti, dok ce u trenucima odmora mnogo zabave pruziti razne Java i Symbian video igrice koje se mogu igrati i sa drugim vlasnicima kompatibilnih mobilnih telefona preko infracrvenog porta ili Bluetooth konekcije.
Na Internetu se sve vise pojavljuju i aplikacije za telefone ovog proizvodjaca koje su razvile druge, nezavisne kompanije, sto u znacajnoj meri povecava funkcionalnost najnovijih Nokijinih modela. Polifone melodije zvona se mogu snimati u Midi i WAV formatu, a pored WAP 2.0 brouzera za surfovanje Intrenetom su zaduzeni XHTML brouzer, HSCSD i GPRS.
Dimenzije 130x57x26 mm, 130g Ekran kolor, 4096 boja Baterija Li-Ion 850 mAh Autonomija (stand-by, razgovor) 200 h, 240 min Melodije polifone Ostale mogucnosti WAP, GPRS, MMS, Java, Bluetooth, kamera
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Mana telefona: Slab procesor, jedva nesto oko 100mhz, ne moze bas da sljaka 4-5 aplikaija... normalnim ljudima bi radio bez problema, ali meni nebi sigurno pored standardno digurnotg uvek icq-a, mail klijenta i browsera.
Mana2: Poseduje ga jelena karsleusa...
Prednosti zaista ne treba opisivati, sem te dve stavke telefon je boomba
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
@SF Jel 3650 ima jaci procesor od 7650, ili su isti ? Moze li 7650 da snimi video sekvence ? I, tvoje misljenje, 7650 ili 3650 ? Ili nesto trece, za te pare ... ?
Mislim da bi kao mana3 moglo biti: cudna tastatura i velicina ...
3650 ima slabiji procesor oba mogu da snimaju video 7650 nema mogucnost za mmc, 3650 ima Ja bih sad radije uzeo 3650 ako mi treba mnogo mesta, ako ne, 7650 je bolji izbor.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!