eto mene opet sa istom temom koju sam inace postavio ovdje na ovom forumu prije nekih 15-tak dana,ali koja je zakjlucana od strane tamo nekog moderatora crowz(koji inace po meni pojma o politici),pa samim tim ide i isto pitanje.naime pitanje koje je bilo tada, a i sada je da li ce usled previranja dvije politicke partije,i tihog rata koji se vodi na relaciji kostunica - tadic doci do novih izbora(sto je sada vec izvjesno),i da li ce napokon ovi novi izbori ici u korist pobjede kandidata srs-a tomislava nikolica,jer po meni, on sad ima najvecu sansu da osvoji vlast,i spasi skoro izgubljeno kosovo,spasi drzavu srbiju iz krize u koju je vec dosta vremena,zahvaljujuci americkim spijunima i izdajnicima.sta vi mislite?
Bice novih izbora, ali parlamenarnih... Da pratis politiku (za razliku nas modova koji nemamo pojma)... to bi znao.. Predsednicki jos uvek nisu na vidiku... Da znas nesto u uredjenju Srbije, znao bi da mi vise naginjemo kancelarskom nego predsednickom sistemu, tako da premijer (kancelar, predsednik vlade) ima jacu poziciju neko predsednik, cija je funkcija veoma ogranicena...