Gledas u sastav dvije slike i polako ukrstas oci (kao da zelis da vidis svoj nos ). Pojavljuje se treca slika u sredini i ona je u 3D. Ukrstas polako oci dok srednja slika ne bude iste velicine kao ove dvije sa strane i dok ti se srednja slika ne bude duplala. Ako previse ukrstis oci dobijas i cetvrtu sliku i polako vraci oci. Takodje je bitno da glavu drzis pravo, da su ti sve slike u istoj visini. Probaj sa nekom od ostrijih slika i kada provalis za svaku sledecu ce ti trebati sekund da je dobijes u 3D.
Jeste, sve je kako si napisao i sve sam uspeo osim da se "zaustavim" na toj jednoj 3D. Koliko ti je daleko ekran od očiju?
Ima da navuces strabizam, drkaj na red tubu
Jos prostije, stavi saku ispred nosa, tako da ti deli sliku koju vidis na dva dela. Oci ce automatski da odrade svoje.
nekada su ljudi ziveli u zajednici ,a svaka zajednica da bi uspela podrazumeva odricanje od nekih svojih sebichnih interesa radi zajednichkog dobra . u judeo-liberalnom drushtvu kao primarni ideal se stavlja egoizam . zbog toga svaki osecaj zajednishtva nestaje ,a sve institucije koje predstavljaju zajednishtvo (brak ,porodica , lokalna zajednica , drzava ...) postaju "prevazidjene " ....
Jbt, pa ja sam tek sad izvalio ove stereo slike, to bre radi!! E sta sve nece da smisle, hahaha. Mada nije mi jasno po cemu se to razlikuje od 3d slike, kad je efekat valjda isti, da se dobije dubina u prostoru....
nije to ukrstanje uopste tesko, kad provalis jednom i malo vezbas, posle ukrstas za sekund, vezbas ocne misice. ja sam izvalio iz prve, malo se pomucih, i da se izbistri slika je bilo potrebno par sekundi, al sad ide brzo, i mogu reci da sam iznenadjen tehnikom!
Evo par slika od mene. Koliko vas zapravo moze to da uradi?
Ima na netu filmova, evo pogledajte na ovom sajtu su svi fileserve linkovi i svi rade (ali idite na filmove kod kojih pise 3d format: side by side, to je za ovaj metod ukrstanja ociju)
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.