Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I mi X za dosije imamo...  (Pročitano 237 puta)
23. Avg 2005, 08:46:24
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
I mi X za dosije imamo...

Alkatraz, strogo cuvani zatvor, iz kog ni ptice nisu mogle da pobegnu na jug.
Sreda, 23 sata i 03 minuta, odmah po zavrsetku emisije "Maksosizija"

Slozna braca Dalton i strasni tata O'Daltonic stezu ressetke na prozoru i teraju golubove:
- Is, is!
- Sine Blame, daj, daklem, onu burgiju, pa da prionemo na posao - rece strasni tata.
- Tata, nemam burgiju, ali imam pare - odgovori Blam.
- Sta ce mi, bre, pare, burgija mi treba.
- Pa ti si me ucio da para vrti gde burgija nece.
- More dzebi se Blame, pridji ti Dalton Juniore, cedo moje i s tim vestackim zubima odgrizi ovu resetku kao ono zidarsko pivo na cigansku svadbu u Sent Kane, gde smo zajedno gostovali sa Pejom. Joj, samo da izadjemo, pa kad uhvatimo onog Talicnog Lacu Lukaca, zivot ce mu biti kao pesma, al' od bola. Ha, ha, ha...

Strasni tata O'Daltonic je uvek izgledao sveze obrijan i obrazi i brada su mu bili glatki kao staklo. Blam Dalton je bio ljubitelj vina, a njegov mladji brat junior ljubitelj vatrene vode, pa su ih zbog toga zvali braca Pola vino - pola voda.

Daltoni su se ranije prezivali Jovanovici, ali kada su na beogradskom derbiju izmedju Zvezde i Partizana radovali golu Savicevica, ukapirali su da ne razlikuju boje, jer oni navijaju za Partizan i tada promenise prezime u Daltonic. Kocija ih je cekala ispod zidina. Blam Daltonic odmah dohvati bocu viskija.

- Tata, od kad pijem viski sve mi se cini da Coca-cola nije ono pravo - rece veseli Blam.

Strasni tata O'Daltonic ga prekide jednim nehajnim pokretom ruke. Zauzda konje i izadje na auto-put. Sekao je krivine i obilazio autobuse, mopede, bicikle, trotinete i rolere, koje su vozili pazljivi ljudi kojima se nigde nije zurilo. Na auto-putu 309 nije bilo tabli s obavestenjem, ali je iskusni Strasni tata O'Daltonic jurio kao sumanut nosen zeljom da se osveti Talicnom Laci zvanom jos i Lukasni Toma, koji je njegovog sina po ko zna koji put uvredio u "Maksosiziji" kod Mad Maksa.

Cikago, D.C. cetvrtak, 6 sati i 31 minut, sabajle

Cikago je poznat po Bulsima, Dzordanu, gangsterima, Al Kaponeu, cikaskim perverzijama i naravno po nasim junacima, specijalnim agentima.

Skalijeva zavrsi sa doruckom. Namesti se udobnije na mestu na kome je sedela, dok je Molder djuskao uz pesmu "Muzni me", koju je dobio od Bele Cipelic kada joj je za 8. mart poklonio video-kasetu "Kum".

U tom trenutku TV Pink je prekinula program zbog vaznog saopstenja. Mega Deki je saopstio da su braca Daltoni i Strasni tata O'Daltonic uspeli da pobegnu iz Alkatraza.

Skalijeva oseti da je hvata muka, ali nije znala da li je to zbog vaznog saopstenja, ili zbog pesme "Muzni me".

Molder, sav crven od uzbudjenja, utisa TV, i spusti plasticnu casu iz koje je pio kafu.
- Toga sam se i bojao. Talicni Laca je ponovo pljunuo po braci Daltonic. Ovo nece izaci na dobro.

U tom trenutku na specijalnom faksu agenata pojavi se izvestaj sa poverljivom oznakom "X". Molder je stajao sa rukama na bokovima i zeljno iscekivao da procita poverljivo stivo. I pored svog cemera, Skalijeva radoznalo odmeri predmet, na kome je pisalo: "Svet je u velikom strahu zbog izlaska Daltonica".

Kada je saznao za ovu strasnu vest, Majk Tajson je produzio pritvor i sam sebi od straha odgrizao uho.

Al Kapone je sam sebe prijavio poreskim organima, plaseci se susreta sa strasnim tatom i njegovim sinovima, koji su otvoreno u Nedelji kod Mad Maksa pretili Talicnom Laci, a samim tim i svima koji su sumnjali u njihovu hrabrost.

Svi telohranitelji na celu sa Kevinom Kostnerom podneli su ostavke. Jedini Serif bi bacio znacku, ali je nije imao. Serif Konjevic je preklinjao kuma i sudbinu zbog svog imena, plaseci se da mu se ime ne shvati kao funkcija i da ce zbog toga biti maltretiran.

Stalone i Svarceneger su odahnuli, jer su se na vreme preorijentisali u male privrednike. Vajat Erp i Dok Holidej su prekinuli partiju pokera i pobegli na pecanje. Film "Godzila" dozivljava krah na blagajnama, jer je svima jasno da nema niceg strasnijeg od strasnih Daltona.

Clanovi zirija izbora za mis podneli su neopozive ostavke na svoje funkcije, jer se pouzdano zna da je Blam Daltonic ljubitelj misica. Talicni Lukac je od straha zbog odmazde zavestao svoju licnu kartu, da ga po njoj prepoznaju ukoliko mu Daltoni promene licni opis.

Vrucina bese neizdrziva, a vazduh tezak kao Marlon Brando. Molderu postaje vruce, oznoji se, crni ga jad uhvati.
- Da li ti imas resenje?
- Mozda - uzvrati Skalijeva.
Ona je uvek imala resenje za sve slucajeve, iz prostog razloga, jer je resenje svakog problema dobro poznavanje TV Pink.
- Ovo je vrlo jednostavno Moldi. Pozovi Milicu i Zeljka telefonom i zamoli ih da na "Oskaru popularnosti" dodele nagradu Daltonicima.
Molder, crven od uzbudjenja, dohvati svoj mobilni, ali se u trenutku doseti.
- Ali Skali, citaoci Pink Revije odlucuju o "Oskaru popularnosti".
- Pa onda, zamoli citaoce da svi listom glasaju za Daltone i dedele im specijalnu nagradu.

(S. Pantic, "Pink Revija" br. Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Superstar foruma

Званични Лоодак ::Бурек:: Форума

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 78747
Zastava Beograd
mob
SonyEricsson k800i
 Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.